Zagrebački vikend pun događanja – NESCAFÉ FRAPPÉ kutak na Trgu Europe

Print

Ljetne temperature sve više rastu, a s njima i potraga za što ukusnijim ljetnim osvježenjem. Rješenje je nadohvat ruke, u što će se moći uvjeriti svi Zagrepčani, njihovi gosti i turisti koji ovog vikenda odluče potegnuti do Trga Europe, gdje ih očekuje dvodnevno druženje uz NESCAFÉ FRAPPÉ.

U subotu već od 10 sati poklonici odlične kave moći će uživati u NESCAFÉ FRAPPÉ kutku, gdje će se moći rashladiti uz ledene napitke od kave. No, pravo uzbuđenje počinje u 17 sati kada će, uz pomoć voditelja Bojana Gazibare, plesna škola “Back to Swing” organizirati plesnjak kroz koji će se izmjenjivati ledeni nagradni natječaji za Naj čagera, Naj izdržljivca i Pronađi plavu patkicu.

Posebno će zanimljiv biti foto natječaj, tijekom kojeg se posjetitelji mogu fotografirati na mjestu događanja i fotografije objaviti na društvenim mrežama uz #budicooluznescafefrappe, a  najbolje fotografije se nagrađuju ledenim nagradama. Program će trajati do 23 sata, a repriza nas očekuje u nedjelju.

“Ovim događanjem željeli smo napraviti svojevrsni uvod u  gornjogradsko “Ljeto kod Matoša” te podsjetiti zašto je NESCAFÉ mnogima omiljeni brend i u segmentu hladne kave. Ono što NESCAFÉ FRAPPÉ čini posebno neodoljivim su i brojne mogućnosti za njegovu pripremu uz kockicu leda, šlag ili omiljeni okus sladoled. Nadamo se da ćemo nekima otkriti novu dobitnu kombinaciju za ljeto”, poručila je Ivana Les, Senior Brand Manager – Nestlé Adriatic.

Puno aktivnosti, puno zabave i odlična atmosfera pronaći će svoj put do najužeg centra Zagreba.

Pridružite se i vi!