Ukusne RICE UP grickalice za uravnoteženu prehranu

RICE UP je tu kako bi vašu prehranu učinio zdravom, lakom i uravnoteženom te, najvažnije, vrlo ukusnom. U našem užurbanom i dinamičnom životu svatko razmišlja o kvaliteti života, a prije svega o kvaliteti hrane koju jede. Živjeti zdravo i pratiti pravilnu prehranu na dnevnoj bazi u današnje vrijeme nije lako. Vrlo je teško pratiti unos kalorija, sastojke ialergene hrane koju konzumiramo, a često se pretpostavlja da zdrava hrana nije ukusna.

Za osnovu RICE UP grickalica odabrano je cjelovito zrno smeđe riže, jer je dokazano da je jedna od najzdravijih žitarica bogata vlaknima, selenom, skupinom B vitamina, bez glutena. U svim proizvodima koriste se samo prirodni sastojci bez kvasca ili prženja.

Bilo da odlučite pojesti sendvič s rižinim krekerima, ukusan rižin kolač s belgijskom čokoladom, čips od riže ili rolice od riže, uvijek možete biti sigurni da ste napravili najbolji izbor – za vas osobno i za vaše najmilije.

Povrh svega, rižine grickalice najbolja su poslastica za vasa osjetila – hrskavi, s finim ili upečatljivim okusom i 100% prirodni.

Čipsevi od smeđe riže su: bez glutena; bez konzervansa; bez boja; bez pojačivača okusa (glutamate); dobri izvori vlakana; nije GMO; 7 različitih okusa; nisu prženi u ulju i imaju dodano maslinovo ulje.

www.rice-up-zone