Žitoproizvod uspješno implementirao AI – upoznajte KARLA chatbot

Iz poznate karlovačke tvrtke Žitoproizvod ponovno stižu odlične novosti. U zadnjih nekoliko mjeseci intenzivno su radili na projektu implementacije umjetne inteligencije. U suradnji s tvrtkom Significo iz Zagreba projekt je uspješno završen te je nedavno ugledao svjetlo dana.

Tim povodom predsjednik Uprave Žitoproizvoda Vanja Hanić izjavio je: “S velikim veseljem vam predstavljamo naš novi chatbot – KARLA! S obzirom da općenito u našem poslovanju uvijek nastojimo pratiti trendove, pa tako i u ovom segmentu, s ponosom možemo reći da smo jedna od prvih tvrtki u prehrambenoj industriji u Hrvatskoj koja na specifičan način koristi AI tehnologiju.

Vodeće svjetske tvrtke u kratkom su vremenu implementirale AI u svoje poslovanje pa tako ni mi u KARLA Žitoproizvodu ne spavamo. Ovaj inovativni alat omogućit će nam da pružimo vrhunsku korisničku podršku i poboljšamo iskustvo naših kupaca. Karla je u obliku chatbota oživjela na našem webu gdje je za naše kupce dostupna od 0-24 kako bi odgovorila na sva pitanja vezana uz omiljene KARLA proizvode i još štošta. Ovim putem pozivamo vaše čitatelje da našoj Karli postave koje pitanje i jave nam svoje dojmove.“

Da sumiramo, novi KARLA chatbot donosi:

  • Brzu i učinkovitu komunikaciju s korisnicima
  • Personalizirane odgovore i preporuke
  • 24/7 dostupnost za sve upite

Link na web: https://www.zitoproizvod.hr