Roto svijet pića u Planinskoj 7 – gdje zabava postaje ozbiljan posao!

Roto dinamic je ponovno otvorio vrata u Planinskoj 7 nakon što je završena cjelokupna rekonstrukcija prostora i osmišljen novi prodajni koncept. Roto dinamic osim veleprodajnog biznisa razvija i maloprodajnu mrežu shopova koji se nalaze na 20 lokacija u Hrvatskoj te su idealna mjesta za kupovinu svim ugostiteljima koji u nabavku pića odlaze samostalno.

Novim prodajnim konceptom koji je razvijen u suradnji s agencijom Brigada želja je bila postojećem prodajnom prostoru osim funkcionalnih elemenata dati i emocionalnu povezanost s brendom. Vrijednost investicije bila je 200 tis. EUR , a kao glavni izvođač radova izabran je Atalian Global Services Croatia.

Kroz istraživanje navika kupaca nametnula se ideja prodajnog prostora koji će osim zadovoljavanja svih potreba ugostitelja omogućiti i kvalitetnu ponudu svim građanima koji su u potrazi za idealnim i optimalnim izborom cijene i kvalitete za potrebe svojih proslava.

U tu svrhu, u Planinskoj 7, svaki kupac ima mogućnost na licu mjesta kreirati svoju wish listu potrebnih proizvoda kroz party planer kalkulator koji ima na raspolaganju , preuzeti svoja pića rashlađena za konzumaciju iz naše komore, opskrbiti se i dodacima neophodnim za svaku proslavu kao što su led, začini, koktel asortiman, čaše, svježe i smrznuto voće te po završetku svoje proslave vratiti nepotrošene količine.

U dijelu shopa osmišljena je i relax zona za sve kupce koji požele prije ili poslije kupovine popiti kavu koja se poslužuje kao i čašu piva iz Blade točionika koji se može i posuditi za potrebe proslava.

Posebno napravljenim elementima u prostoru, svaka kupovina bi trebala biti jednostavna, intuitivna, ugodna i pozivati na daljnje istraživanje prostora, a sve zajedno činiti jedinstveni prostorni doživljaj.

Kad organiziraš “ozbiljnu zabavu“, kupuješ u Roto svijet pića!