Više od 500 etiketa domaćih vina u INTERSPAR hipermarketima

U INTERSPAR vinotekama u tijeku je posebna akcijska ponuda vina koja traje do polovice listopada. Kupci tako po akcijskim cijenama mogu pronaći više od 150 vinskih etiketa od kojih je više od 60 nagrađivanih, a na pojedinim popusti idu čak do 43 posto.

Tu je i popust od dodatnih 10 posto za kupnju šest butelja vina po izboru koji vrijedi i na akcijske cijene vina pa će svaki vinoljubac u ovoj ponudi pronaći nešto za sebe i zasigurno obogatiti svoju kućnu vinoteku.

U posebnoj ponudi dalmatinskih vina kupci će, među ostalim, pronaći vlasnika srebrne Decanterove medalje – Terra Madre Plavac Premium Eko, nositelja brončane Decanterove medalje – Skaramuča Dingač Barrique te vlasnika zlatne medalje s ovogodišnjeg ocjenjivanja International Wine Challenge – Cebalov Grk.

Za ljubitelje istarskih vina u ponudi se nalaze nositelj zlatne medalje s Decanter World Wine Awardsa – Rossi Malvazija Istarska, nagrađivana vina Laguna Castello Festigia, Merlot Festigia i Terra Rosa te vina vinarije Tomaz među kojima se nalazi i nagrađivani Teran Barbarossa.

Iz ponude vina kontinentalne Hrvatske ističu se višestruko nagrađivana vina Krauthaker i Antunović, Kutjevo Graševina, Belje Graševina Goldberg, Miraz Cuvee i Frankovka te Traminac Iločkih Podruma.

U bogatom asortimanu nalaze se i vina koja se u ponudi trgovačkih lanaca mogu pronaći samo na policama INTERSPAR-a poput Terra Madre Plavac Premium Eko, Cebalo Grk, Saints Hills Plavac, Antunović Graševina i Graševina Premium, Degrassi Refošk.

Čak 35 hrvatskih vina iz ekološke proizvodnje dodatno potvrđuje da je ponuda vina u INTERSPAR hipermarketima zaista raznovrsna.