Tiskova djelatnica Mira Logarušić najbolja radnica Hrvatske 2019.

Mira Logarušić, Tiskova djelatnica, primila je nagradu „Mali svjetionik za velike ljude“ te tako postala najboljom radnicom Hrvatske 2019. godine. Gospođa Logarušić radi u kiosku Tiska već 35 godina. U konkurenciji se našla već drugi put, a lani kada ju je prijavio zadovoljni kupac, osvojila je visoko treće mjesto.

“Iznenađena sam. Meni je svaki čovjek bitan, svakom se posvetim, najvažnije je biti ljubazan, a vjerujem da radim svoj posao kako treba. Ova nagrada vjerojatno sve može motivirati, jer dosta ljudi se ne želi truditi”, zaključila je Mira Logarušić.

Mali svjetionik za velike ljude projekt je s ciljem promicanja radne etike među radnicima i poslodavcima, a nagradom se želi nagraditi „običan“ zaposlenik, vrijedan i pošten čovjek, koji svakodnevno pridonosi društvu poštujući načela vrijednosti rada i poštenja.

„Unatoč invaliditetu, svakog jutra već godinama Mira biciklom dolazi na posao iz Sesveta, na kiosk kod Branimirove tržnice te nasmijano i zadovoljno uslužuje naše kupce, koji nam redovno šalju mailove i poruke, hvaleći entuzijazam i ljubaznost te naizgled obične, a opet tako posebne prodavačice. Jednostavno, za Miru prepreke ne postoje,“ izjavio je Tiskov rukovoditelj Regije sjever Roman Rončević.

Profesionalnost, odgovornosti, pozitivan stav, empatija i otvorenost, vrijednosti su koje Tisak kao kompanija promiće. Gospođa Mira Logarušić je i mnogo više od toga, stoga ni ne čudi kako su njezina inspirativna životna priča i pristup  inspirirali mnoge.