Sasvim novo lice Jamnice

Do sada poznata kao kraljica svakog stola, ove zime Jamnica postaje kraljica stila. Predstavljamo novu, limitiranu Jamnica blagdansku kolekciju.

Ono što je penkala kemijskim olovkama to je tijekom godina postala Jamnica gaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi. Usprkos tome i tradiciji dugoj više od 190 godina, Jamnica svojim kupcima i potrošačima posljednje dvije godine donosi nove prilike za konzumaciju, širi ciljne skupine, stvara kreativne komunikacije te predstavlja nove edicije.

Povodom blagdana, dolazi osam novih ukrasa na bocama gazirane prirodne mineralne vode Jamnice. Na pakiranju nepovratne staklene boce od 0,75 L prepoznatljivim tonovima zelene i bijele boje dodane su svečane nijanse crvene, zlatne i srebrne.

Nova kolekcija inspirirana je filigranskom tehnikom, a modernim i novim dizajnom, stiliziranim u blagdanskim motivima, Jamnica dolazi u sasvim drugačijem, do sad neviđenom izdanju. Kroz 8 različitih blagdanskih motiva postaje dodatan ukras na svakom okupljanje, druženju ili večeri.

Uočljiva kao i dobar komad odjeće, ukras kojeg će biti nemoguće ne primijetiti, istovremeno snažna i jednostavna, nova kolekcija dočarava glavne osobine brenda, jedinstvene gazirane mineralne vode, Jamnice.

Limitirana kolekcija, koja odiše elegancijom i ekskluzivnošću, bit će dostupna na odabranim prodajnim mjestima kako u maloprodaji, tako i u HoReCa kanalu.