Nova dimenzija čistoće i mirisa uz Neofresh® liniju

Linija proizvoda s Neofresh® tehnologijom kreirana je u skladu s najnovijim tehnološkim saznanjima potpune neutralizacije neugodnih mirisa. Posebno razvijene formulacije s aktivnim mirisnim komponentama dokazano blokiraju neugodne mirise. Linija s objedinjuje vodeće Brandove Faks helizim, Ornel, Likvi, Arf i Bis koja će vam osigurati samo čistoću, miris i svježinu.

Loš miris i tvrdokorne mrlje najgori su neprijatelji odjeće. Upravo je novi Faks helizim proizvod koji s aktivnim sastojcima osigurava izvrsnu čistoću i učinkovito se bori protiv nepoželjnih mirisa rublja.

Uz Ornel s Neofresh® tehnologijom za uklanjanje neugodnih mirisa rublje nije samo neodoljivo mekano, već je produžen osjećaj svježine i iznjedrena je nova dimenzija svježine tijekom cijelog dana bez obzira na vaše dnevne aktivnosti.

Likvi ultra učinkovito neutralizira neugodne mirise koji su nam svima poznati prilikom i nakon same pripreme jela. Arf universal je  univerzalno sredstvo za čišćenje koja učinkovito i besprijekorno uklanja i neutralizira neugodne mirise u domaćinstvu. Bis osvježivač prostora, rublja i automobila aktivno neutralizira neugodne mirise, daje osjećaj svježine, čistoće i vlada dugo dugo kao pravi King of Space.

S Neofresh® linijom potrošač će doživjeti potpuno novu dimenziju čistoće, slobode i bezbrižnosti u svakodnevnim aktivnostima.