U Labinu otvoren moderan supermarket Plodina

Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj , otvorile su 90. supermarket, te nastavkom ekspanzije učvrstile poziciju hrvatskog trgovačkog lidera

U Labinu, na adresi Zelenice 46, otvoren je 90. supermarket  Plodina u Hrvatskoj. Labin je tako dobio drugi supermarket Plodina, a u Istri je to već 16. trgovina. U skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, novi je supermarket otvoren uz najveće moguće mjere sigurnosti držanja razmaka, broja kupaca unutar objekta, te dezinficiranja kako prostora tako i ruku prije ulaska u trgovinu.

Na 2000 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.  Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. 

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlili 40 djelatnika.

 Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare. 

Standard u supermarketima Plodina je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je  sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Supermarket Plodine Labin – Zelenice za svoje će kupce raditi od 07:00 – 22:00 sata, sa pauzom od 14:00 – 15:00 sati, kako ne bi došlo do preklapanja djelatnika u smjenama, te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala.