Snickers Crisp – nova hrrrskavija Snickers ® čokoladica

Vani prži sunce i vruće vam je? Ipak, jede vam se nešto slatko, a lagano? Ljubitelji čokolade koji traže laganije i manje zasitne zalogaje, pogotovo u ljetnim mjesecima, pravo rješenje pronaći će u čokoladici SNICKERS® Crisp. Nova čokoladica pruža vam sve što inače volite u Snickersu: karamelu, kikiriki i mliječnu čokoladu zajedno s hrskavim okusom riže. Idealan zalogaj za vruće ljetne dane.

Spoj različitih tekstura – od hrskave riže i SNICKERS® čokoladice povezane karamelom te obavijene SNICKERS® mliječnom čokoladom garancija su odličnog okusa u laganom zalogaju. Hrvatski influnceri Nikka, Bloodmaster i Malajski Tapir prvi su probali čokoladicu i mogu potvrditi kako će te nakon što kušate SNICKERS® Crisp željeti još jedan griz.

Hrvatska je prva u regiji predstavila novi SNICKERS® Crisp. Kako bi zadovoljio potrebe svojih korisnika, Mars – koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M’s – razvio je Snickers Crisp, čokoladicu u dva sloja koja je sada dostupna u svim bolje opremljenim trgovinama u Hrvatskoj u pakiranju od 40g.