Jana Summer alarm je rješenje za hidraciju

Gubitak tjelesne vode u iznosu od samo 1% tjelesne težine može rezultirati blagom glavoboljom, razdražljivošću te manjkom koncentracije. Gubljenje većih količina vode iz tijela može uzrokovati grčeve u mišićima i povećati rizik od nastanka vrtoglavice i glavobolje.

Gubitak tjelesne vode od oko 2% dovodi do smanjenja fizičkih sposobnosti. Pobrinite se stoga da dnevno unesete u organizam minimalno osam čaša, odnosno 2 litre vode, jer mu time dajete ono što mu treba.

Upravo u ljetnim mjesecima, kada nam je voda najpotrebnija za normalno funkcioniranje organizma, Jana Summer alarm nas podsjeća da ju pijemo u dovoljnoj količini.

Naime, svaki puta kada dnevna temperatura pređe 30 stupnjeva Celzija, automatski se aktivira Janin ljetni alarm koji će na digitalnim platformama u većim gradovima, ali i na portalima, upozoravati da je vrijeme za konzumaciju Jane. Jana Summer alarm ljude podsjeća na važnost hidracije, ali i educira o važnosti pijenja vode svaki dan, posebice za vrijeme visokih temperatura.

Prirodna mineralna negazirana voda Jana, zbog dubine svog izvora, ima besprijekornu čistoću, jedinstven mineralni sastav te prepoznatljiv, svilenkast okus.

Hidrirajte se s Janom i uživajte u ljetu!