Arabesca Aroma mljevena turska kava od sada u novom pakiranju

Arabesca dugi niz godina osluškuje svoje kupce i pronalazi odgovore na sve njihove želje i navike. U skladu s time kontinuirano razvija i prilagođava specijalne recepture kako bi nezaobilazni ritual ispijanja Arabesca kave bio poseban.

Zahvaljujući neprestanom razvijanju tehnologija, vrhunskoj kvaliteti kave, osluškivanju tržišta i prilagođavanju novim trendovima , Arabesca uspješno opravdava povjerenje potrošača, čiji broj raste iz dana u dan. U skladu s time, prepoznatljiv i omiljeni okus Aroma mljevene turske kave od sada je dostupan u novom ruhu, još ljepšem i privlačnijem pakiranju.

Pakiranje je novo, okus je isti!

Aroma mljevena turska kava, koja daje jedinstvenu cvjetnu strukturu za kavopije koje uživaju u spoju tradicionalnih i modernih okusa, napravljena je u želji da potrošači dožive magičnu čaroliju okusa i mirisa. Aroma mljevena turska kava predstavlja mješavinu pomno biranih najkvalitetnijih arabica i robusta zrnaca. Oni daju osebujnu aromu cvjetne strukture i vode nas u svijet mašte uz nježne i inspirirajuće note čokolade.

Zašto toliko volimo ispijati kavu?

Stvarajući posebne trenutke svakodnevnice u kojima ispijanje kave postaje naša omiljena svakodnevnica, Arabesca svojom ponudom kave,  kvalitetom i okusima već dugi niz godina uspješno zadovoljava različite skupine potrošača.

Posebna i bogata tekstura Arome razveseliti će istinske ljubitelje vrhunske kave. Premium mljevenu kavu karakteriziraju profinjena zrna najboljih osobina koja daju kavu vrhunske kvalitete, izvrsne punoće i finog okusa. Svojom bogatom aromom jamče vrhunski užitak pijenja kave u bilo kojoj prigodi i u bilo koje vrijeme. I iako je danas poznato mnogo načina priprema kave, ipak, ne zaboravimo, samo je jedna Arabesca.

www.arabesca.hr