Tommy otvorio hipermarket na Krku

Trgovački lanac Tommy otvorio je svoje novo prodajno mjestu na Krku, na adresi Odvojak Stjepana Radića 2, u sklopu “Park & Shop“ trgovačkog centra. Hipermarket je suvremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača.

Radi se o najmodernijem maloprodajnom objektu na Krku, u kojem površina korisnog prostora hipermarketa premašuje 2000 metara četvornih sa velikim brojem parkirnih mjesta za kupce. Ponudu hipermarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno ističemo asortimansku ponudu mesnice, gastronomije, voća i povrća, delikatese i pekarstva sa dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači.

S ciljem osiguranja bolje funkcionalnosti prodajnog prostora, u hipermarketu su instalirane i brze-samoposlužne blagajne.

Novi hipermarket je značajna investicija Tommyja i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost ove kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji.

Tommy je ovom prigodom zaposlio novih 35 radnika, što je posebno važno u ovim specifičnim gospodarskim okolnostima kada je svako novootvoreno radno mjesto od iznimnog značaja. Ovo je treće prodajno mjesto Tommyja na Krku i 12. prodajno mjesto u Primorskogoranskoj županiji.