Somersby donosi praznike – kad god

Somersby cider, čaša – dodajte malo leda i uživanje u praznicima može početi

Praznici nam ove godine trebaju više nego ikad, malo optimizma, dobrog osjećaja, neka sitnica samo za nas.. Somersby cider u tu se priču savršeno uklapa, jer donosi onaj dobro poznati osjećaj uživanja u bilo kojoj situaciji. Bilo da se radi o klasičnim okusima Jabuke ili Kruške, slasnoj Borovnici ili hit okusu Lubenice, Somersby se uklapa u svaku situaciju druženja i uživanja.

Ove godine Somersby je svojim vjernim obožavateljima dostupan i u posebnom Gift boxu, u kojem se osim četiri fenomenalna Somersby okusa, nalaze i dvije originalne Somersby čaše, kako bi svoj Somersby cider mogli savršeno poslužiti i kod kuće. Savršen je ovo poklon za neku voljenu osobu koja voli Somersby, ili možda, nešto lijepo za samog sebe? Pakiranje je moguće naručiti na web stranici Somersby.hr, na kojoj se može preuzeti i kod za besplatnu dostavu, ali naravno, samo do isteka zaliha.

U svijetu koji je u neprekidnom pokretu… i vijestima koje nas neprekidno obasipaju negativnim informacijama, lako je zaboraviti da se dobre stvari događaju svuda oko nas. Zato je Somersby cider poziv svima koji žele biti pozitivni, duhoviti i bez predrasuda. Somersby je jednostavno optimističan, koliko god svijet nekad nije takav, pa i vi možete biti optimistični s njim!