Perutnina osigurava neprekidnu opskrbu proizvodima svježeg pilećeg mesa

U Perutnini Ptuj Pipo Čakovec, i u situaciji  epidemije korona virusa, osiguravamo neprekidnu opskrbu proizvodima svježeg pilećeg mesa

Perutnina Ptuj Pipo Čakovec dio je prehrambenog sektora, koji je jedna od ključnih infrastruktura države, poput zdravstva, energetike i drugih. Pa tako i u izvanrednim situacijama epidemije korona virusa osiguravaju nesmetan tijek proizvodnje i neprekidnu opskrbu proizvodima. Istodobno, dosljedno provode preventivne mjere poduzete za ograničavanje širenja virusa i upute javnih zdravstvenih institucija.

Kao lokalni proizvođač i kao jedna od rijetkih prehrambenih tvrtki s integriranim proizvodnim procesom, osiguravaju sigurnost, kvalitetu i sljedivost proizvoda u cijelom lancu od polja do stola svaki dan, čak i za vrijeme epidemije korona virusa. Kroz dobru suradnju i partnerstva s uzgajivačima, dobavljačima i poslovnim partnerima, posebno trgovcima, zajednički rade na tome da čak i u tim uvjetima građanima svakodnevno nude prave proizvode na policama.

Proširen asortiman domaćeg branda Međimursko pile

“Međimursko pile je brend koji ponosno nosi ime regije u kojoj je sjedište i proizvodnja Perutnine Ptuj-Pipo. U tvrtki naglašavaju da je piletina lokalnog uzgoja, a proizvodi proizvedeni u Čakovcu. Proizvodne kapacitete smo povećali kako smo ranije ove godine najavili i vjerujemo da možemo podržati povećane potrebe hrvatskog stanovništva visoko kvalitetnim proizvodima domaće proizvodnje“, poručili su iz tvrtke.

Lokalni brend – garancija domaćeg podrijetla i kvalitete

Međimursko pile postalo je priznat brend na Hrvatskom tržištu i bilježi sve veći interes i trend rasta kako udjela tako i prodaje. Potrošači su prepoznali kvalitetu i slijedeći najrelevantnije trendove mesne industrije i potrebe potrošača, u Perutnini Ptuj-Pipo odlučili su pod zaštićenim brendom Međimursko pile ponuditi proizvode iz asortimana svježeg mesa. Tako su krajem rujna 2020. proizvode dosadašnje linije Natur rebrandirali i stavili pod brand Međimursko pile, a sam asortiman proširili novim, dodatnim proizvodima sukladno trendovima u Hrvatskoj, ali i u svijetu.

Kampanja je u cijelosti realizirana prema planu i već polučuje prve rezultate i uspjehe, a važnost pakiranog svježeg mesa brenda Međimursko pile kontinuirano raste.

Za nesmetano odvijanje poslovanja, ključni su stup svake tvrtke zaposlenici, što se posebno odražava u trenutnoj izvanrednoj situaciji. Zaposlenici Perutnine Ptuj Pipo, posebno u proizvodnim i opskrbnim procesima, kao i suradnici u vlastitim trgovinama, ti su koji dodatnim naporima osiguravaju da se nesmetano nastavi proces proizvodnje od polja do stola.

“Svim našim poslovnim suradnicima, partnerima, trgovcima, potrošačima, a posebno zaposlenicima želimo ugodne i mirne blagdane u ovim teškim uvjetima života i rada, te nadu u bolje, perspektivnije i efikasnije dane u novoj 2021. godini“, poručuju iz tvrtke Perutnina Ptuj Pipo Čakovec.