Tommy otvorio renovirani maximarket u Opuzenu

Trgovački lanac Tommy otvorio je 5. prosinca renovirano prodajno mjesto – maximarket u Opuzenu, na adresi Jadranska 1. Pored ekspanzije prodajne mreže i otvaranja novih poslovnica, Tommy kontinuirano ulaže u modernizaciju prodajne mreže i primjenu novih tehnologija u maloprodaji, kako bi njihovi prodajni prostori bili što ugodniji i funkcionalniji, kako kupcima tako i zaposlenicima.

Tommy maximarket obnovljen je i osvježen, prodajni prostor je opremljen po suvremenim standardima kako bi potrošačima omogućili još veću razinu doživljaja kupovine. Ukupna korisna površina maximarketa je više od 700 m2, a osiguran je i veći broj parkirnih mjesta za kupce.

Osim obnovljenog interijera, iz Tommyja poručuju da u ovom maximarketu nude još kvalitetniju i bogatiju asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Ponudu maximarketa karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a u Tommyju posebno ističu odjele svježeg mesa, voća i povrća i pekarstva sa dnevno svježim proizvodima koji postaju prepoznatljivi dio njihove ponude, uz dominantnu zastupljenost domaćih hrvatskih proizvođača.

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.