M SAN Grupa i Kaspersky Lab dostavili treći kontingent pomoći područjima pogođenim potresom

Tvrtka M SAN Grupa u petak, 22. siječnja, dostavila je u Petrinju i treći kontingent pomoći područjima pogođenima razornim potresima. U koordinaciji s Gradskim društvom Crvenog križa Petrinja i Javnom vatrogasnom postrojbom Petrinja, dostavili su još stotinjak Vivax kućanskih aparata, od i drugih potrebnih električnih grijalica i kuhala za vodu do mini pećnica te perilice rublja, priopćeno je iz ove tvrtke.

Na poziv M SAN Grupe, pridružila im se i tvrtka Kaspersky Lab koja je Crvenom križu u Petrinji prema njihovoj zamolbi donirala više od 3.600 komada trajnih prehrambenih proizvoda hrvatskih proizvođača.

Ispred Gradskog društva Crvenog križa Petrinja donacije su zaprimili Iva Malović, ravnateljica društva, a u ime Javne vatrogasne postrojbe Petrinja, Zvonimir Ljubičić, zapovjednik postrojbe.  

“Drago nam je što vam već sada možemo najaviti realizaciju sljedećeg kontingenta donacije u kojoj će se nam se također pridružiti još neke od vodećih svjetskih ITC kompanija“, stoji u priopćenju M SAN Grupe.