Kaufland Hrvatska otvorio 41. poslovnicu

Kaufland je u Rovinju otvorio 41. trgovinu u Hrvatskoj te uputio poziv malim proizvođačima i OPG-ovima iz Rovinja i okolice da pošalju svoje ponude i plasiraju proizvode na police nove trgovine

Za Kaufland je boljitak zajednice u kojoj djeluje uvijek u fokusu pa će tako povodom otvorenja nove poslovnice proširiti suradnju s malim proizvođačima i OPG-ovima iz Rovinja i okolice. Malim proizvođačima i OPG-ovima s tog područja upućuju poziv da na police novootvorene trgovine u Rovinju plasiraju svoje proizvode – od mesnih i mliječnih prerađevina do proizvoda od meda, tjestenine, voća i povrća. Proizvođači svoje ponude mogu poslati od 4. do 17. veljače 2021. putem maila na trgovacka.roba@kaufland.hr, a više informacija o uvjetima suradnje moguće je saznati ovdje: kaufland.hr/podrzimoopg.

„Povodom otvorenja 41. trgovine u Hrvatskoj dokazali smo da i dalje veliku brigu posvećujemo očuvanju okoliša, ali i da smo uključeni u zajednicu u kojoj djelujemo. S otvorenjem ove poslovnice stvorili smo preko 50 novih radnih mjesta i uputili poziv domaćim proizvođačima iz Rovinja i okolice te smo tako podržali lokalno gospodarstvo“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija tog trgovačkog lanca.

Novootvorena trgovina Kauflanda u Rovinju ima sustav za održivo gospodarenje otpadom, koristi otpadnu energiju za grijanje, a ugrađen je i sustav za nadzor potrošnje struje i vode. Kupcima su na raspolaganju i dvije punionice za električne automobile u kojima je napajanje električnih automobila potpuno besplatno te je ispred ulaza u samu trgovinu postavljena pametna klupa hrvatskog proizvođača na kojoj kupci mogu odmoriti i istovremeno napuniti električne uređaje sunčevom energijom. Rovinjski je Kaufland tako potvrda predanosti zelenoj, održivoj izgradnji koju ovaj trgovački lanac zagovara.

Radno vrijeme nove poslovnice Kauflanda na adresi Aleja Ruđera Boškovića – Viale Ruđer Bošković 5A je od ponedjeljka do subote od 7 do 22 sata, a nedjeljom radi od 8 do 21 sat.