Proizvodi iz METRO-a od sada dostupni putem servisa Pauza u Zagrebu, Varaždinu i Osijeku

METRO je započeo suradnju s Pauzom, servisom za dostavu, kako bi omogućio što veću dostupnost proizvoda iz svoje ponude uz jednostavnu online narudžbu i brzu dostavu na kućnu adresu. Dostava proizvoda iz METRO-a trenutno je dostupna na području Zagreba, Varaždina i Osijeka. Kupci putem Pauzinog servisa mogu birati među više od 500 proizvoda iz METRO-a, a METRO će, osluškujući potrebe kupaca, ponudu redovito prilagođavati njihovim navikama. Ponuda uključuje prehrambene i higijenske proizvode te proizvode za održavanje kućanstva, a posebno se ističu METRO-ove robne marke namijenjene profesionalnim kuharima. Za online narudžbu proizvoda iz METRO-a putem Pauzinog servisa nije potrebna METRO kartica, odnosno dostavu proizvoda mogu naručiti svi kupci.

„Suradnja sa servisom za dostavu Pauza omogućila nam je da kupcima ponudimo jednostavnu uslugu online narudžbe i brzu dostavu proizvoda iz METRO-a na kućni prag. Drago nam je što nas je vodeći hrvatski servis za brzu dostavu prepoznao kao pouzdanog i fleksibilnog partnera koji posluje prema najvišim standardima kvalitete i sigurnosti te se veselimo planovima za proširenje suradnje“, naglasio je Igor Kotaran, direktor marketinga u METRO-u Hrvatska.

„Već 13 godina prisutni smo na tržištu dostave hrane, a širenje na retail segment logičan je korak u razvoju našeg poslovanja koje je, u suštini, dostava ‘slobodnog vremena’. Drago nam je da smo ušli u suradnju s METRO-om koji je svoju kvalitetu potvrdio uspješno poslujući na hrvatskom tržištu već niz godina te je jedan od prvih koji je prepoznao vrijednost ‘quick commerce’ segmenta dostave namirnica. Pauzin dugoročni plan je da će, sve što stane u torbu naših partnera dostavljača i može se dostaviti u roku od 45 minuta, biti dostupno putem našeg servisa“ izjavio je Marko Burčul, direktor Pauze.

Zahvaljujući jednostavnom procesu narudžbe i raznovrsnoj ponudi, suradnja METRO-a i Pauze kupcima osigurava kvalitetnu i brzu uslugu. Nakon što kupci na Pauzinoj platformi provjere je li njihova adresa u zoni dostave i potom odaberu METRO, kupcima će se prikazati kategorije proizvoda i izbornik, a nakon dodavanja proizvoda u košaricu i potvrde narudžbe prikazat će se procijenjeno vrijeme dostave. Prosječno vrijeme od narudžbe do dostave na kućnu adresu iznosi 30 minuta, a dostava je trenutno besplatna. Putem Pauzine aplikacije, uz samo nekoliko klikova, moguće je naručiti jedinstvene proizvode METRO-ovih robnih marki poput burgera od irske janjetine ili američkog junećeg carpaccia marke METRO premium, proizvode hrvatskih dobavljača kao što su salama od boškarina Agencije za ruralni razvoj Istre (AZRRI) te veganske proizvode poput Beyond Burgera.