Vivreova Legendarna Rasprodaja najavljuje popuste i do 60% na proizvode iz svih kategorija

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi predstavlja već dobro poznatu Legendarnu Rasprodaju koja počinje u ponedjeljak, 6. rujna 2021. u večernjim satima.

Tako će svi zaljubljenici u uređenje interijera, kao i oni koji žele postati dizajneri vlastitog doma, moći iskoristiti popuste i do 60% na proizvode s redovnim cijenama i na one koji su već bili sniženi u posljednjih 30 dana te otkriti raznoliki asortiman od preko 280.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka te više od 1.000 različitih brendova sa svih strana svijeta.

Prošlogodišnja Legendarna Rasprodaja oborila je sve rekorde jer je na 9 tržišta ostvareno više od 60.000 narudžbi, što je Vivreu donijelo prihod od preko 4 milijuna eura. S obzirom na tržišne pokazatelje i rast online kupovine u kategoriji namještaja i dodataka za uređenje doma na svim tržištima na kojima je Vivre prisutan – uključujući i hrvatsko – od ovogodišnje kampanje očekuje se da bi mogla biti još uspješnija.

Svi oni koji žele preurediti svoj dom sa stilom i stvoriti legendarno okruženje za uživanje ove jeseni ponovno imaju razloga za uzbuđenje jer za vrijeme trajanja ove kampanje mogu očekivati promotivne cijene proizvoda iz svih kategorija: Namještaj, Uređenje doma, Kuhinja, Sobni tekstil, Rasvjeta, Kupaonski pribor, Pribor za domaćinstvo, Tepisi, Vrt te Stil života. 

Zahvaljujući opciji proširene stvarnosti (AR) koja olakšava odabir proizvoda, svi će posjetitelji online trgovine Vivre.hr i Vivreove aplikacije prije kupnje moći testirati nekoliko stotina komada namještaja i dekoracija u digitalnom obliku kako bi vidjeli njihov izgled u prostoru. U slučaju da odabrani proizvodi ne odgovaraju u potpunosti njihovom stilu, svaki Vivreov kupac može iskoristiti uslugu besplatnog povrata unutar 30 dana.

Kampanja će se istovremeno odvijati u svih 9 zemalja u kojima je Vivre prisutan: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj, a svi detalji o Legendarnoj Rasprodaji mogu se saznati na www.vivre.hr/legendary/

Vivre, vodeći online trgovac namještajem i predmetima za uređenje doma u srednjoj i istočnoj Europi, pokrenut je u travnju 2012., a posluje u 9 država: Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji, Češkoj, Poljskoj i Grčkoj. Vivre putem internetskih trgovina i mobilnih aplikacija na navedenim tržištima nudi više od 280.000 modela namještaja, dekoracija, tekstila i dodataka i preko 1.000 brendova sa svih strana svijeta. Vivre svakodnevno nudi na tisuće novih proizvoda za sve one koji žele postati dizajneri vlastitog doma te tako ispunjava obećanje dano svojim kupcima i osigurava im online destinaciju na kojoj mogu pronaći namještaj i dodatke prilagođene njihovoj osobnosti I životnom stilu.

Više informacija kao i ostala iznenađenja možete pronaći na https://www.vivre.hr/