Green Hero Global predstavlja dobitnike nagrada za održivost

Svjesnost o važnosti očuvanja okoliša postala je sveprisutna. Čak 67% potrošača želi pozitivno utjecati na okoliš, kupujući brandove i proizvode koji povoljnije utječu na klimatske promjene. Na to su reagirale i brojne tvrtke koje ugrađuju održivost u svoje proizvodne procese, marketinške aktivnosti, kao i svakodnevno poslovanje.

Vođena misijom da podrži i potakne tvrtke u usvajanju održivih praksi, pokrenuta je inicijativa Green Hero Global koja nagrađuje izvrsnost i inicijative u području održivosti. Inicijativa je u prvom kvartalu 2023. godine u Hrvatskoj provela istraživanje na uzorku od više od 1200 sudionika, unutar kojeg su potrošači glasovali za brandove i tvrtke koje ulažu iskren i značajan trud na području održivosti.

Povodom Dana planeta Zemlje, objavljeni su dobitnici Green Hero nagrada za 2023. godinu u više od 50 različitih kategorija. Područja u kojima je provođeno istraživanje uključuju „Dom i kupovinu“, „Telekom i financije“, „Hranu i piće“, „Elektroniku“, „Ustanove i gradove“ te „Osobnu njegu“.

“Green Hero Global izuzetno se ponosi što može predstaviti ovogodišnje dobitnike nagrada za održivost u Hrvatskoj”, poručili su iz inicijative. “Ova nagrada ne samo da prepoznaje izvanredne organizacije, već i promovira održivost kao način života i poslovanja. S ovim nagradama, želimo potaknuti sve građane, tvrtke i organizacije da se pridruže inicijativi za održivost.”

Green Hero Global čestita svim dobitnicima nagrada i zahvaljuje svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem istraživanju. Pobjednici su objavljeni na Green Hero Global web stranici, koju možete posjetiti za više informacija o nagradama i dobitnicima.

Green Hero Global će nastaviti s predanošću u promicanju održivosti i poticanju pozitivnih promjena u društvu. Vjeruju da je zajednička odgovornost svih sudionika na tržištu da se pobrinu za budućnost našeg planeta, i pozivaju sve da se pridruže u ovom važnom poduhvatu.

Za više informacija o Green Hero Globalu i njihovim inicijativama za održivost, posjetite greenheroglobal.com!