BIPA otvorila svoju 140. poslovnicu u Hrvatskoj

Jedan od vodećih drogerijskih lanaca na hrvatskom tržištu, BIPA Hrvatska, otvorila je novu 140. poslovnicu, koja se nalazi u Horvaćanskoj ulici 37 u Zagrebu, a u 374,25 m2 na novoj adresi posjetitelje čeka velik izbor proizvoda uz odlične cijene i pogodnosti.

Otvorenjem nove poslovnice BIPA nastavlja s uspješnim rastom, razvojem i širenjem poslovanja, a novim uspjehom otvara i nove prilike za zapošljavanje u Hrvatskoj. Od 2007. godine i prve otvorene poslovnice u Vinkovcima do danas, BIPA je, uključujući novu poslovnicu u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu, otvorila ukupno 140 poslovnica i trenutno zapošljava 919 zaposlenika. Samo u 2023. godini BIPA planira i preuređenje 20 poslovnica, od čega je šest renovacija već realizirano, ulažući tako dodatne napore u razvoj kvalitete poslovanja.

“Zahvaljujući kontinuiranom rastu, razvoju i ekspanziji slavimo otvorenje 140. poslovnice u Hrvatskoj i iznimno smo ponosni na sve što smo postigli u ovih 16 godina prisutnosti BIPE na hrvatskom tržištu. Naš uspjeh je rezultat predanog rada svih naših zaposlenika, što prepoznaju i kupci koji nam se svakim danim vraćaju te im od srca zahvaljujemo na tome”, izjavila je Tina Jurjević, članica Uprave BIPA Hrvatska.

Nova poslovnica nastavak je širenja BIPA mreže diljem Hrvatske kako bi svojim kupcima na svakom koraku omogućila samo najbolje iz beauty svijeta, ali i mnogo više od toga jer u svojoj ponudi ima brojne proizvode iz asortimana domaćinstva, kućnih ljubimaca i proizvoda za njegu cijele obitelji.

Kako bi nagradila vjernost svojih kupaca, BIPA je povodom otvorenja pripremila niz pogodnosti i sniženja do 30 % na odabrane artikle za osobnu njegu, dekorativnu kozmetiku, kućanstvo te odabrane parfeme i parfemske setove.

Do 30. travnja svakog kupca koji ostvari kupnju u iznosu od najmanje 20 eura (150,69 kuna) u novoj poslovnici BIPA nagrađuje s kuponom za popust od 15%, a koji može iskoristiti prilikom sljedeće kupovine.

Sve pogodnosti i informacije pronađite u letku koji je BIPA pripremila povodom otvorenja na ovoj poveznici.