BIPA ponovno povećala plaće zaposlenicima

Uz niz benefita i pogodnosti koje BIPA nudi svojim zaposlenicima, od srpnja ove godine prodajnim su savjetnicama poboljšani radni uvjeti

Drogerijski lanac BIPA Hrvatska nastavlja kontinuirano ulagati u zadovoljstvo svojih zaposlenika pa je time od ovog srpnja dodatno povećana mjesečna plaća prodajnim savjetnicama. Ovim je ponovnim ulaganjem u plaće zaposlenika u prodaji, u vrijednosti od 1 milijun eura, BIPA ostvarila u prosjeku dodatnih 20% povećanja plaća u neto iznosu. BIPA je u posljednje dvije godine čak četiri puta povećavala mjesečnu plaću svojim zaposlenicima.

Prodajnim se savjetnicama u drogerijama BIPE nakon tromjesečnog probnog roka plaća uvećava za dodatnih 7%. Uz sve pogodnosti koje BIPA omogućava svim svojim zaposlenicima, prodajnim savjetnicama isplaćuje se jednokratna naknada za radnu odjeću, dok se na mjesečnoj bazi provode razna natjecanja za najbolju poslovnicu, a na temelju ostvarenih rezultata osigurane su i adekvatne nagrade za zaposlenike u tim poslovnicama.

Zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima u 2022. godini, BIPA je svoj uspjeh podijelila sa svojim zaposlenicima pa je tako u ožujku ove godine svim zaposlenicima isplaćena jednokratna novčana nagrada u visini prosječne bruto plaće. Osim stalnog ulaganja u primanja zaposlenika BIPA Hrvatska im pruža mnoštvo drugih pogodnosti, nagrada i dodataka na plaću kao što su božićnica, uskrsnica, naknada za prijevoz te mjesečni dodatak za topli obrok.

Kako bi podržali svoje zaposlenice i zaposlenike u obiteljskom životu, isplaćuje im se jednokratna naknada za rođenje djeteta, a slobodan dan na prvi dan škole omogućen je svim roditeljima prvašića i prvoupisnika u vrtić. Dodatne pogodnosti u BIPI uključuju slobodan dan za sve one koji se odluče darivati krv, jednokratni popust na kupnju proizvoda u BIPA poslovnicama, Multisport karticu i osiguranje od nezgode 24h, dok sezonski radnici imaju pravo na ostvarivanje sezonskih bonusa.

“Iznimno smo sretni da još jednom možemo nagraditi trud i rad naših zaposlenica u prodaji koje su svakodnevno na usluzi našim kupcima, brinu o izgledu naših poslovnica te svojim savjetima i osmijehom uljepšavaju dan svakome tko se nađe u BIPI. Naša misija je stvoriti mjesto koje će biti poticajna sredina za rad, stoga se trudimo svim svojim zaposlenicima omogućiti niz pogodnosti i benefita koji će im pomoći u svakodnevnom životu, što se u konačnici odražava i na zadovoljstvo naših kupaca”, izjavila je Tina Jurjević, operativna direktorica i članica Uprave BIPA Hrvatska.

Za sve one koji žele započeti svoju karijeru u BIPI, bilo da se radi o sezonskom radu ili redovnom radnom odnosu, BIPA Hrvatska nudi niz otvorenih radnih mjesta: https://karijere.bipa.hr/#home