BIPA nastavlja s dodatnim ulaganjima u zaposlenike

BIPA Hrvatska zaključila još jednu uspješnu poslovnu godinu povećanjem plaća zaposlenika u prodaji i isplatom božićnica za sve zaposlenike. Za 2024 najavljeno je ulaganje od 1.3 milijuna eura u povećanje plaća.

Drogerijski lanac BIPA Hrvatska nastavlja s ulaganjem u zadovoljstvo svojih zaposlenika pa će tako svi zaposlenici u prodaji od 1. prosinca imati novi rast mjesečne plaće. Uz zaposlenike u prodaji, BIPA ulaže u korekcije plaća na određenim pozicijama u Centrali,  kako bi proveli što sretnije bezbrižnije blagdane, svim svojim zaposlenicima isplatit će božićnicu u visini od 400 eura. Kao zahvalu za trud i predan rad kroz cijelu godinu, BIPA je za zaposlenike Centrale organizirala božićni domjenak te božićne večere za sve timove prodaje.

BIPA je novim rastom plaća najavila ulaganja od 1.3 milijuna eura u 2024. godini, napominjući kako nastavlja kontinuirano raditi na zadovoljstvu zaposlenika. Uz povećanje plaća, zaposlenici prodaje uživaju različite benefite, a samo neki od istaknutih su ugovor na neodređeno, plaćeni putni troškovi, božićnica, uskrsnica i jednokratne naknade za odjeću. Uz to, BIPA svim svojim zaposlenicima nudi niz dodatnih pogodnosti, uključujući osiguranje od nezgode 24 sata, jednokratnu naknadu za rođenje djeteta i slobodan dan za roditelje prvašića kako bi ih podržali u obiteljskom životu.

„Svjesni smo da je zadovoljan zaposlenik srž uspjeha svake tvrtke, stoga BIPA čini sve kako bi zaposlenicima omogućila poticajnu sredinu za rad, u kojoj svatko ima jednake mogućnosti za profesionalni rast i razvoj“, izjavila je Tina Jurjević, CEO BIPA Hrvatska.

BIPA Hrvatska trenutno zapošljava preko 950 zaposlenika, a tijekom godine organizira niz edukacija, radionica, webinara i redovitih timskih aktivnosti kako bi im pružila priliku za profesionalni i osobni rast i razvoj. Također, trenutno broji 140 poslovnica diljem Hrvatske te zahvaljujući širokoj mreži poslovnica, zaposlenicima je omogućen rad u blizini njihovog mjesta stanovanja.