KOTANYI QUICK & EASY mješavine začina: Što smo to brže & bolje skuhali?

Hrana nam nikada nije bila dostupnija. Dostave i restorani su na svakom koraku i kliku. Ali prije ili kasnije, opet završimo u kuhinji te tada (bez obzira na naše vještine) trebamo ukusna, dobro začinjena i nutritivno bogata jela pripremljena u samo 30 minuta.

KOTANYI QUICK & EASY mješavine začina za bržu & bolju pripremu jela dolaze u novom i modernijem dizajnu, s nutritivno boljom recepturom i jednostavnim načinom pripreme ukusnih i raznolikih jela za samo pola sata – za piletinu, kotlete, svinjetinu, ćevapčiće, grill, krumpir, povrće i variva.

Brže i bolje do jače prodaje uz NOVE KOTANYI QUICK & EASY proizvode! Marketinška podrška: Moderna i redizajnirana ambalaža vizualno je prepoznatljiva unutar Kotanyi asortimana. Korištenjem simbola štoperice stvaramo prepoznatljiv element koji je lako pratiti kroz sve kanale prodaje.

Potrošači će kampanju vidjeti na ATL, BTL i digitalnim kanalima. Od kratkog TV spota, preko radijskih reklama, billborda i OOH lokacja, tiskanih oglasa i društvenih mreža gradit ćemo priču o ovim proizvodima i podizati prepoznatljivost brenda. Zato je od iznimne važnosti da QUICK & EASY proizvodi budu vidljivi i na policama radi lakše dostupnosti i prepoznatljivosti kroz pozicioniranje na displayima, označavanje woblerima i sampling promocije.

Logističke informacije: 20 kom/ kartonu
Proizvođač: KOTANYI GmbH, Wokersdorf, Austrija
Uvoznik i/ili distributer: KOTANYI d.o.o., Savska cesta 116, Zagreb Telefon i fax: 01 6191 951 / 01 6191 952
Web: www.kotanyi.com/hr
e-mail: info.hr@kotanyi.com