Bezbrižna turneja po Jadranu: di su dobra ekipa, spiza i muzika, tu je Pipi!

„Ide najboljih misec dana u godini, budite mi opušteni, bezbrižni i #bolivaspipi!“, poručila je Pipi

Ljetna sezona polako ulazi u svoj vrhunac što za većinu znači da kreću dani godišnjih odmora, dani opuštenosti i bezbrižnosti. Sinonim za prazničku neopterećenost je Pipi, omiljena narančada kod koje ljetno raspoloženje traje cijelu godinu. Hladna Pipi je uvijek dobro društvo na plaži, u kafiću, klubu, na vikendici i svim onim mjestima gdje se prebacujemo u #bolimepipi stanje uma.

Pipi prati i sve najbolje bezbrižne događaje diljem Jadrana pa njene kutke ovo ljeto možete naći u Splitu, Zadru, Puli, na Braču…

Na Split Park Festivalu Pipi ima cijeli svoj kantun u dubokoj hladovini, s najudobnijim ležaljkama, za dnevni ili večernji chill uz guc osvježavajućih narančastih mjehurića. Uz Pipi naranču, možete se osvježiti i uz sjajan novi Pipi okus mandarina-lubenica.

Pipi časti u suradnji s V.B.Z. knjižarom. Ako si onaj tip koji voli zaroniti u more knjiga i samo se tako može isključiti od svakodnevne strke, pronađi naslove za sebe u V.B.Z.-u i dobij Pipi na poklon! Akcija traje do 31. kolovoza na 15 V.B.Z. lokacija diljem Hrvatske, a ovdje pronađi naslove uz koje dobivaš svoju bočicu Pipi.

Pipi zna da pravi odmor počinje na trajektu pa ovo ljeto dolazi na genijalan event Graffiti na Gradele koji se tradicionalno održava 11. godinu za redom u Bolu na Braču, od 26. do 30. srpnja, gdje će street art umjetnici napraviti nova mala remek-djela uz sjajne koncerte i druženja. Di je dobra ekipa, tu je i Pipi!

Jednako vrijedi i za dobru spizu – od 21.7. do 27.8. na pulskoj Hidrobazi održat će se Food Truck Festival, ultimativno street food mjesto s najboljim zalogajima koje treba još bolje „zaliti“ s Pipi.

„Dragi moji, di ste vi – tu sam ja! Povirite na koji od ovih događaja, di vas put nanese! Ide najboljih misec dana u godini, budite mi opušteni, bezbrižni i #bolivaspipi!“