Nostalgija na policama trgovina: Pipi kultna narančada ‘oblači’ svoje retro zeleno ruho

„Vjerujemo da će se mnogi radovati ovoj privremenoj ambalaži kojom smo htjeli probuditi lijepe i nostalgične emocije“, poručili su iz Pipi tima

Najpoznatija domaća narančada – Pipi – nastavlja iznenađivati svoju opuštenu zajednicu. Za sve nostalgičare kojima je Pipi obilježila mlade dane sa svojom prepoznatljivom tamno zeleno – narančastom ambalažom, ali i za one koji vole sve Pipi i sve retro, stižu dobre vijesti.

Do kraja godine na policama trgovina kultna narančada Pipi bit će dostupna u takvoj retro ambalaži u boci od 2 litre. Naime, s početkom listopada Pipi retro boca dolazi na police trgovačkih lanaca i tamo ostaje cijeli zadnji kvartal 2023. godine.

„Ambalaža iz 70-ih i dalje je kultna, prepoznatljivog dizajna i mnogim našim kupcima budi osjećaj nostalgije jer je Pipi zaista obilježila tu epohu. Prije 6 godina naša Pipi prošla je „makeover“, ali u suštini ostala jednako opušten brend i jednako kvalitetno gazirano piće. No, učinili smo ovaj mali izlet u prošlost jer Pipi ništa ne shvaća preozbiljno, a svoje vjerne potrošače stavlja na prvo mjesto. Vjerujemo da će se mnogi radovati ovoj privremenoj ambalaži, bilo da ih retro ambalaža podsjeća na neka davnija vremena ili proteklo ljeto koje uvijek živi u Pipi okusima“, poručio je Pipi tim.