Datalab organizira PANTHEON Digital Transformation Brunch

Datalab HR, najveći proizvođač poslovnog softvera u jugoistočnoj Europi, organizira 17. listopada u Wespa Business & Lounge, PANTHEON Digital Transformation Brunch.

Na događanju će se govoriti o najnovijim trendovima u digitalizaciji te strategijama digitalizacije poslovanja uz PANTHEON ERP alate.

Kroz praktične primjere, sudionici će imati priliku vidjeti kako PANTHEON alati omogućavaju digitalizaciju poslovanja te rezultirati vidljivim i mjerljivim poboljšanjem profitabilnosti tvrtke zahvaljujući integraciji svih funkcija unutar tvrtke, optimizaciji poslovnih procesa, automatizaciji manualnih zadataka, većoj produktivnosti i smanjenu troškova.

Događanje je idealno za profesionalce i poduzetnike koji su spremni pokrenuti digitalnu transformaciju i prigrliti inovacije u svojem poslovanju.

U najavi događanja, direktor Datalab HR, Danilo Tomšič istaknuo je: “U današnjem poslovnom okruženju koje se brzo mijenja, digitalizacija je ključni faktor uspjeha poduzeća u svim fazama razvoja, od startupova do zrelih korporacija. Digitalizacija poslovnih procesa donosi mnoge prednosti i poboljšanja koja mogu značajno utjecati na učinkovitost, kredibilitet i performanse poduzeća te omogućiti dugoročnu održivu rast.

Digitalna transformacija podrazumijeva nadogradnju postojećih informacija i poslovnih procesa te njihovo integriranje s ePoslovanjem s ciljem optimizacije i povećanja poslovne učinkovitosti te profita. Ona danas nije samo sredstvo za poboljšanje konkurentnosti i poslovnih rezultata, već apsolutni imperativ svakome tko namjerava uspjeti na tržištu.

Ne propustite priliku za druženje puno dobre atmosfere, novih znanja te povezivanja s poslovnim partnerima i PANTHEON stručnjacima koji će vam pomoći povećati poslovnu učinkovitost i promijeniti podatke u dobit!“

Agenda događanja i obrazac za prijavu mogu se pronaći na službenoj stranici događanja.

Sudjelovanje na događanju je besplatno uz pravovremenu prijavu, najkasnije do 16.10.2023.

Za dodatne upite i informacije, molimo kontaktirajte:

Iva Devčić, Digital Marketing Specialist
Mail: iva.devcic@datalab.hr
Mob.: 099 3807 092

O PANTHEON-u:

PANTHEON je suvremeni poslovno-informacijski sustav za vođenje, upravljanje i razvoj poduzeća. Kao pouzdan poslovni program, kreiran za e-stoljeće, PANTHEON korisnicima omogućava automatizaciju i ubrzavanje poslovanja te poboljšanje interakcija s klijentima i dobavljačima, odnosno modernu informacijsku podršku uz koju mogu steći i zadržati svoju konkurentsku prednost. Poslovni program PANTHEON pokriva sve poslovne procese: od narudžbi i fakturiranja, preko računovodstva i plaća, do upravljanja proizvodnjom i poslovne analitike te ePoslovanja (integrirani Document Management System, eRačuni, ePlati, eKnjiženje (OCR) i mnogo više).

O Datalabu:

Datalab je prodavač, pružatelj podrške i edukacijski centar za poslovno-informacijski sustav (ERP) PANTHEON. Svojim korisnicima, kojih je skoro 80.000 u 8 zemalja Regije, pruža najnoviju tehnologiju i pomoć za optimiziranje poslovnih procesa. Time osigurava konkurentnost i profitabilnost poduzeća. Datalab i partneri odgovorni su za prodaju, podršku, obuku i održavanje PANTHEON-a – poslovno-informacijskog sustava br. 1 u svojem segmentu u Regiji.

Poduzeće svojim poslovno-informacijskim sustavom PANTHEON već više od 25 godina pruža najnovije tehnologije manjim, srednje velikim i velikim tvrtkama te im time nudi podlogu za ostvarivanje poslovnih rezultata. To je upravo ono što je inspiriralo tvrtkin slogan: Promijenite podatke u dobit. Naša misija je putem stalnih inovacija osiguravati visokokvalitetnu programsku opremu čak i najmanjim tvrtkama. Želimo im pomagati pri rastu i realizaciji strategija.

Za više informacija o Datalabu, posjetite www.datalab.hr