Datalab HR organizira besplatnu radionicu ‘Pametna proizvodnja uz poslovni program PANTHEON’

Datalab HR najavljuje besplatnu radionicu pod nazivom “Pametna proizvodnja uz poslovni program PANTHEON“, koja će se održati u utorak, 29. listopada 2024. u prostoru WESPA Business & Lounge, Radnička cesta 50, Zagreb. Ovaj događaj namijenjen je proizvodnim tvrtkama koje žele unaprijediti svoje proizvodne procese kroz inovativna tehnološka rješenja.

Radionica će okupiti stručnjake iz proizvodnog sektora koji će sudionicima pružiti uvid u najnovije trendove i rješenja za digitalnu transformaciju proizvodnih procesa.

Centralni fokus radionice bit će izazovi s kojima se suočavaju proizvodne tvrtke te rješenja koja nudi PANTHEON Manufacture – poslovni program posebno razvijen za potrebe proizvodnog sektora.

PANTHEON je napredan ERP (Enterprise Resource Planning) sustav, koji je već više od 27 godina prepoznat od strane mnogobrojnih renomiranih poduzeća u različitim industrijama kao ključni alat za upravljanje poslovanjem. Pametna proizvodnja postaje ključna za održavanje konkurentnosti na tržištu, a Datalab HR kroz PANTHEON sustav svojim korisnicima omogućuje optimizaciju proizvodnje ali i unapređenje cjelokupnog poslovanja te povećanje profitabilnosti.

Zašto posjetiti ovo događanje?

Na Datalabovoj radionici za proizvodne tvrtke sudionicima će biti predstavljen niz korisnih savjeta i rješenja koja omogućava poslovno-informacijski sustav PANTHEON za optimizaciju svakodnevnih poslovnih i proizvodnih operacija.

Kroz studije slučaja i konkretne primjere implementacije digitalnih rješenja u proizvodnoj industriji, stručnjaci iz Datalaba će pokazati kako iskoristiti poslovni program PANTHEON za bolje planiranje resursa, upravljanje zalihama, kontrolu proizvodnje i optimizaciju cjelokupnog poslovanja.

Poseban naglasak bit će stavljen na praktičnu demonstraciju digitalizacije i automatizacije proizvodnih procesa, kao i priliku za personalizirane konzultacije s iskusnim stručnjacima iz industrije.

Sudjelovanjem na radionici, svako poduzeće ostvaruje posebnu pogodnost – 10 % popusta u slučaju kupnji PANTHEON licenci unutar 30 dana od održavanja radionice.

Kome je događaj namijenjen?

Ovaj događaj prvenstveno je namijenjen menadžerima, direktorima, IT stručnjacima i voditeljima proizvodnje koji žele unaprijediti učinkovitost i imati kontrolu nad poslovnim i proizvodnim procesa svojeg poduzeća. Bez obzira na veličinu tvrtke, sudionici će dobiti uvid u konkretne alate koji im mogu pomoći u suočavanju s izazovima na tržištu i omogućiti im brži rast i konkurentnost.

Sudjelovanje i prijava

Događanje je besplatno, a broj mjesta ograničen. Kako bi se osigurali sudjelovanje, svi zainteresirani trebaju se registrirati putem online obrasca na službenoj stranici Datalab HR-a. Ovo je jedinstvena prilika za proizvodne tvrtke da iz prve ruke saznaju kako mogu unaprijediti svoje poslovanje koristeći poslovni program PANTHEON Manufacture.

Datalab HR poziva sve zainteresirane da se prijave na vrijeme i osiguraju svoje mjesto na radionici koja će otvoriti vrata prema naprednim tehnologijama pametne proizvodnje!

Za prijave i više informacija posjetite web stranicu radionice.