Pantheon konferencija 2024: Datalab potvrdio svoju predanost digitalnoj transformaciji poslovanja i inovacijama

PANTHEON konferencija, poslovno-edukativno događanje tvrtke Datalab HR održano 9. svibnja 2024. u Hotelu Antunović Zagreb, okupilo je poslovne lidere, uključujući dugogodišnje korisnike PANTHEON-a i one koji tek planiraju postati dio ove uspješne zajednice. Program konferencije obilježile su teme kao što su: digitalizacija i automatizacija poslovnih procesa, sigurnost podataka te umjetna inteligencija.

Fokus konferencije bio je na PANTHEON alatima za ePoslovanje, ističući usluge kao što su PANTHEON eProces, DMS, eKnjiženje i Sigurnosna kopija. Ove inovativne usluge omogućavaju optimizaciju računovodstvenih procesa. Sudionici su imali priliku dobiti dublji uvid u implementaciju digitalnih tehnologija u svakodnevno poslovanje, što im omogućuje unaprjeđenje učinkovitosti, smanjenje troškova i povećanje produktivnosti.

Centralna točka konferencije su bile brojne PANTHEON novosti prezentirane od strane Datalab tima, na čelu sa Mertelj Andrejem, osnivačem i izvršnim direkrorom Datalab Tehnologije d.d.

U sklopu glavnog dijela konferencija, prisutnima se obratio i Aco Momčilović, stručnjak za AI sa svojim predavanjem o umjetnoj inteligenciji.

Najveća novost konferencije bila je predstavljanje nadogradnje PANTHEON-a umjetnom inteligencijom, novim pomoćnikom AION. Riječ je o alatu koji se integrira u sve module programa PANTHEON te svojim znanjem pomaže razvijati tehnološke inovacije, prilagođene ciljevima i iskustvu korisnika, kako bi korisnici stekli konkurentsku prednost. Dostupan je korisnicima 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Ova integracija otvara vrata novim mogućnostima, postavljajući Datalab kao partnera u implementaciji AI rješenja u poslovnom svijetu.

Osim predavanja i prezentacija, posjetitelje su oduševile i mnogobrojne radionice te predavanja pokrovitelja koji su svojim sudjelovanjem doprinijeli organizaciji događanja.

“Nakon uspješno organizirane PANTHEON konferencije 2024, još jednom smo pokazali predanost digitalnoj transformaciji poslovanja i inovacijama u Datalabu. Nadogradnja PANTHEON-a umjetnom inteligencijom, AION, predstavlja korak naprijed prema budućnosti poslovanja, pružajući našim korisnicima nove mogućnosti za postizanje konkurentske prednosti. Uz podršku naših partnera i angažman naše stručne zajednice, uvjerena sam da smo postavili temelje za uspješnu digitalnu transformaciju koja će oblikovati poslovno okruženje u godinama koje dolaze,” izjavila je Verica Jurković, direktorica Datalab HR.