Hausbrandt kava – ponosni sponzor sajma GAST

Ribili obilježava tri desetljeća uspješnog poslovanja na 28. GAST sajmu koji će u Areni Zagreb od 23. do 25. veljače 2024. okupiti HoReCa lidere, od vlasnika restorana i hotela do malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata

Ribili je na tržištu prepoznat prema svojoj vrhunskoj usluzi i posvećivanju pažnje kupcima. Reputacija se temelji na 30 godina predanosti kvaliteti u sektoru ugostiteljstva. Ključna karakteristika njihove usluge je brza dostava, čime Ribili osigurava da će njihovi partneri dobiti svoju omiljenu Hausbrandt kavu u najkraćem mogućem roku. Osim toga, Ribili se ističe pravovremenim servisom kroz vlastiti tim iskusnih ljudi, čime postaju ne samo dobavljač vrhunskih proizvoda već i idealan poslovni partner za ugostiteljski sektor.

Posjetitelji GAST sajma 2024. imat će jedinstvenu priliku uživati u stručnim programima i otkrivanju raznolikosti aroma koje nudi Hausbrandt kava. S isporukom u najkraćem roku i atraktivnim uvjetima suradnje, Ribili ostaje prepoznatljivo ime među odabranim distributerima kave na tržištu. Ribili, s 30 godina iskustva na tržištu, kao ‘partner po mjeri’ ističe se prilagođavanjem rješenja raznolikim potrebama HoReCa sektora.

Njihova prodajna i distribucijska mreža obuhvaća gotovo cijelo tržište Hrvatske, pružajući dodanu vrijednost kroz sigurnu dostavu i pravovremeni servis. Uz podršku stručnih barista, Ribili se pozicionira kao pouzdan partner koji ne samo da pruža proizvode visoke kvalitete, već i personaliziranu podršku kupcima.

Personalizirani pristup svim ljubiteljima kave

Hausbrandt, sinonim za kvalitetnu talijansku kavu s preko 130 godina tradicije, predstaviti će svoj izložbeni prostor na GAST sajmu. “Pozivamo vas da nas posjetite na međunarodnom sajmu GAST, gdje ćemo predstaviti rješenja iz industrije kave prilagođena potrebama hotela, restorana, barova, ureda i kućanstava”, ističu iz Ribili d.o.o.

Posjetitelji će imati priliku istražiti široku paletu proizvoda te prisustvovati stručnim prezentacijama prilagođenim potrebama HORECA sektora. Hausbrandt nudi i praktična rješenja za svako kućanstvo; kapsule idealne za brzu pripremu espressa, kave u zrnu u manjim pakiranjima od 500g za strastvene zaljubljenike u espresso te razne mješavine mljevene kave.

Ribili: 30 godina predanosti kvaliteti

Ribili je dugogodišnji distributer poznate talijanske Hausbrandt kave, a ove godine obilježava tri desetljeća uspješnog poslovanja.

“Od ranih početaka fokusirali smo se na pružanje visokokvalitetnih proizvoda i usluga. Drago nam je da je isto prepoznato na tržištu. Ovoga puta Hausbrandt kava nastupa kao partner GAST sajma, a sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže na izložbenom prostoru gdje ćemo predstaviti našu ponudu”, ističu iz Ribili d.o.o.

GAST sajam održava se već 28. put što potvrđuje ulogu najznačajnijeg HORECA događaja u Hrvatskoj. Od 23.02. do 25. 02. 2024. godine, Arena Zagreb postat će centralno središte lidera HORECA industrije – od vlasnika restorana i hotela do malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata. 

Za više informacije posjetite Ribili web stranicu: www.ribili.hr