Izvrsnost i inovacija: Ribili na Weekend Food Festivalu

Ribili, dugogodišnji distributer visokokvalitetnih brendova kao što su Hausbrandt kava, Ronnefeldt čajevi, Callebaut sirovine za slastičarstvo te Col Sandago Prosecco i Theresianer pivo, s ponosom će sudjelovati kao jedan od izlagača na nadolazećem Weekend Food Festivalu u Rovinju. Posjetitelji će imati priliku 19. i 20. travnja sudjelovati u aktivnostima festivala koje sponzorira Ribili, uključujući osvježavajuće pauze uz Hausbrandt kavu i Col Sandago prosecco te uzbudljiv show cooking powered by Callebaut. Priključite se Ribiliju na Weekend Food Festivalu i otkrijte svijet vrhunske kave i gastronomije.

Weekend Food Festival 2024. uz Hausbrandt kavu, Col Sandago prosecco i Callebaut čokoladu

Weekend Food Festival 2024., koji se održava u Rovinju od 19. do 21. travnja, postaje centar gastronomije, okupljajući najpoznatije kuhare, stručnjake iz gastronomije i entuzijaste hrane. Uz idiličnu pozadinu Rovinja, festival postaje mjesto gdje posjetitelji mogu istražiti bogatstvo i raznolikost svjetske gastronomske scene.

U petak 19.travnja, posjetitelji mogu uživati u osvježavajućoj pauzi uz Col Sandago, dok će subota, 20. travnja, biti rezervirana za posebnu pauzu za kavu uz Hausbrandt. Također, u petak, Remy Delette, direktor Chocolate Academy by Barry Callebaut u Beogradu, demonstrirat će svoje kulinarsko umijeće kroz show cooking s temom “Exotic Crunchy – nježni i hrskavi egzotični tart”. Subotnje popodne, od 12:35 do 13:15 sati, rezervirano je za panel raspravu “From Zero to Hero”, na kojoj će sudjelovati Bojana Mihailovic Mehandzic, Marketing Manager za Barry Callebaut South East Europe, a govoriti će o čokoladnim trendovima gdje je fokus na savjesnom uživanju i o Evocao plant based čokoladi.

“S ponosom sudjelujemo na Weekend Food Festivalu, jednom od glavnih gastronomskih događanja u regiji. Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže našim aktivnostima i upoznaju s našim kvalitetnim proizvodima”, ističu iz Ribili d.o.o.

Hausbrandt – Umijeće u šalici

Hausbrandt kava nosi sa sobom povijest koja seže sve do 1892. godine kada je austrijski časnik trgovačke mornarice, Herman Hausbrandt, osnovao prvu pržionicu sirove kave u Trstu. Danas, kvaliteta je prepoznata od strane tržišta, a Hausbrandt je renomirani brend u industriji kave diljem svijeta. Jedna od ključnih prednosti Hausbrandt kave je široki spektar proizvoda, od kave u zrnu do praktičnih kapsula s kavom. Osim toga, Hausbrandt kava nositeljica je brojnih certifikata i priznanja koji svjedoče o samoj kvaliteti.

“Ponosni smo na prestižna priznanja i certifikate koji potvrđuju dosljednu kvalitetu Hausbrandt kave. Accademie Patisserie Master u Italiji dodijelio je Certifikat za vrhunsku kvalitetu kave, što predstavlja visoko priznanje za iznimnu kvalitetu naših proizvoda. Osim toga, Hausbrandt kava nosi i certifikat za dugogodišnju, dosljednu visoku kvalitetu i prezentaciju kave, nagrađenu od strane ugledne Accademia Veneziana del Caffe u Italiji. Ova priznanja ne samo da simboliziraju našu posvećenost izvrsnosti, već i rezultat temeljite predanosti Hausbrandta postizanju i održavanju najviših standarda u svijetu kave”, ističu iz Ribili d.o.o.

Hausbrandt nastavlja svoju misiju izvrsnosti i predanosti kvaliteti kroz svoje sudjelovanje na Weekend Food Festivalu. Osim što će posjetitelji imati priliku uživati u vrhunskim okusima kave, prisutnost Hausbrandta pruža uvid u najnovije trendove i inovacije u HORECA industriji. Pridružite nam se na festivalu kako bismo zajedno istražili svijet gastronomije.