Otvoren SPAR supermarket u Senju

SPAR supermarket donosi odličnu ponudu u Senju te osim mesnice i ribarnice u ponudi ima bogat izbor neprehrambenog asortimana, kao i proizvode lokalnih proizvođača

Novi SPAR supermarket u svojoj ponudi ima širok asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat. Posebnost ovog SPAR supermarketa je bogata i uvijek svježa ponuda na odjelu mesnice i ribarnice, na kojem osim morske ribe ima i veliki izbor slatkovodne ribe. Uz ribarnicu je i velika mesnica, po reakcijama prvih kupaca jedan od glavnih magneta ovog supermarketa.

SPAR Hrvatska preuzeo je dosadašnje trgovce te je kupcima na usluzi 30 zaposlenika, koji su se na otvorenju rado slikali s gradonačelnikom Juricom Tomljanovićem, a koji je osobno otvorio prvu SPAR trgovinu na ovom području u društvu Danijela Vidiša, člana Uprave SPAR Hrvatska.

Poznat kao kompanija koja kontinuirano potiče razvoj malih, lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i proizvodnji SPAR Hrvatska je i ovog puta na svojim policama osigurao prostor za plasman lokalnih proizvođača. Tako će u novom SPAR supermarketu u Senju biti dostupna pića lokalnog kraja – vina, piva te likeri tri domaća proizvođača.

Pored proizvoda lokalnih proizvođača SPAR će stanovnicima Senja i okolnih mjesta omogućiti uživanje u bogatoj ponudi u kojoj su dostupne i specijalizirane linije poput S-BUDGET, čiji slogan „Uštedite na cijeni, ne na kvaliteti“ najbolje opisuje kvalitetne proizvode koji dolaze pod ovom vlastitom markom. SPAR marka kvalitete druga je najprodavanija SPAR linija privatne marke. Proizvodi linije SPAR Veggie – namijenjeni su vegetarijancima, veganima, ali i fleksitarijancima, osobama koje uglavnom jedu hranu biljnog porijekla, no povremeno i prigodno jedu i meso. Također, u novom SPAR-u nalaze se i SPAR Free From – proizvodi koji ne sadrže gluten ili laktozu, Vital linije za sve one koji žele uravnoteženu prehranu. Neprehrambenih proizvoda ima gotovo 5000 proizvoda među kojima je sve što je kupcima potrebno za kuću, stan, apartman, vrt, boravak u prirodi.

Ono što posebno ističe SPAR trgovine od konkurencije je dodatan popust od 10 ili 15 posto na ukupnu kupnju kroz sakupljanje markica u periodu do Uskrsa, odnosno njihovo iskorištavanje u periodu nakon Uskrsa. Kao i popust od 10% na sljedeću kupnju, koji je aktualan povodom otvorenja nove trgovine. Dodatno na kupovinu šest butelji vina, ostvaruje se popust od 10% kao i besplatna, praktična i iznimno kvalitetna nosiljka za vino te mogućnost povrata pića koje se ne potroši prilikom obiteljskih ručkova, fešti i slavlja. Posebnost ove jadranske trgovine je i velika prostorija s hlađenim pićima koja će posebno pasati u ljetnim mjesecima. Također, trgovina sadrži i bogatu ponuda gotovih jela, koja predstavljaju praktično rješenje za marendu ili pak ručak/večeru.

U sklopu objekta i samog supermarketa je i Tutto Bene caffe bar u kojem kupci mogu predahnuti na terasi.

Kako bi kupnja u novom SPAR supermarketu tekla što brže i jednostavnije, kupcima će na raspolaganju biti samoposlužne blagajne. Radno vrijeme SPAR supermarketa u Senju je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, dok će nedjeljom supermarket raditi sukladno zakonskim obvezama.

SPAR Hrvatska je prilikom otvorenja donirao Javnoj vatrogasnoj postrojbi Senj radnu vatrogasnu opremu.