Ovaj aparat će promijeniti vaš doživljaj kave – vodimo vas na putovanje kavom na višoj razini

De’Longhi, poznati talijanski brend vrhunskih uređaja za kavu u zagrebačkom Square One restoranu predstavio je svoju najnoviju inovaciju i time označio uzbudljiv početak proljeća. Rivelia, novi i potpuno automatski aparat za kavu koji pretvara zrno kave u šalicu nova je zvijezda domova.

Duo Tatjana Jurić i Fabijan Pavao Medvešek vodili su sve ljubitelje kave na eventu kroz najvažnije značajke uređaja, gutljaje kave, Espresso Martinija i Limoncello Spritz koktela. Atmosferu su dodatno začinile glazbene note talijanskih hitova uz pratnju DJ -ice i saksofonista.

Svi oni koji vole istraživati obožavat će ovaj novitet jer će se Rivelia uklopiti u njihov užurbani način života i podignuti iskustvo kave na novu razinu.

Rivelia kombinira vrhunsku tehnologiju, nagrađivani dizajn i neusporedivo korisničko iskustvo, čime je zaslužila tri prestižne nagrade IF Design u kategorijama proizvoda, korisničkog iskustva i korisničkog sučelja.

„Konkurentnost na tržištu se svakako postiže istraživanjem i inovativnim pristupom, a tehnologija je nešto što nas može razlikovati i istaknuti te itekako nam omogućiti lakši pristup do krajnjeg potrošača. Zato je lansiranje našeg novog revolucionarnog proizvoda Rivelia od velike važnosti za De’Longhi grupaciju, što nam omogućuje da ponosno potvrdimo vodeću poziciju na tržištu. Jednostavnost upotrebe, mogućnost personalizairanja okusa i napitaka, odabir idealne boje i još puno toga stoji iza imena Rivelia. Istražite sami”, izjavilaje Nataša Bagić, Marketing menadžerica za De’Longhi grupu u Hrvatskoj.

Spoj kompaktnog dizajna i visokih performansi

Dizajnirana da redefinira umjetnost pripremanja kave, Rivelia utjelovljuje De’Longhijevu predanost izvrsnosti i inovacijama u svakom aspektu svog dizajna i funkcionalnosti. Svojom elegantnom estetikom, intuitivnim sučeljem i vrhunskom izvedbom postavlja novi standard za kućne automatske aparate za kavu.

Promijenite svoj doživljaj kave

Izrađena za pojedince koji žele donijeti svijet zrna kave u svoje domove, Rivelia se može pohvaliti nizom revolucionarnih značajki koje je razlikuju od tradicionalnih aparata za kavu:

  • Bean Switch tehnologija: osnažit će vas da istražite svijet okusa kave. Rivelia Bean Switch tehnologija omogućuje lako prebacivanje između različitih zrna kave jer ima dva spremnika za zrna kave koji se mogu izmjenjivati. Bilo da žudite za snažnim notama tamno prženih zrna ili delikatnim okusima svijetle mješavine zrna, možete ugoditi svojim okusnim pupoljcima bez ograničenja.
  • Očaravajući doživljaj kave: dodirni zaslon u boji i interaktivna animacija vodi vas od zrna do savršene šalice kave. Kroz 4 različita korisnička profila kreirajte svoj menu i prilagodite napitke svom ukusu.
  • Tehnologija LatteCrema Hot: poboljšajte svoje iskustvo kave pritiskom na gumb. Rivelia LatteCrema Hot tehnologija pjeni mlijeko do savršenstva, stvarajući baršunasto glatke teksture idealne za lattes, cappuccino i druga specijalna pića. Recite zbogom traženju kafića koji priprema savršenu kavu kad to sada možete imati u udobnosti vlastitog doma.
  • Značajka Coffee rutina: ova intuitivna funkcija omogućuje aparatu da nauči i zapamti vaše preferencije kave i navike konzumiranja u različitim periodima u danu. Time osigurava da su vaši omiljeni napitci udaljeni samo jedan dodir kada ih najviše želite. Rivelia je toliko pametna da prepoznaje je li jutro, prijepodne ili poslijepodne i prilagođava napitak tome. Omogućuje korisnicima da kreiraju profil i u njega spreme omiljenu kavu za jutro, prijepodne ili nakon ručka.
  • Elegantan i suvremen dizajn: inspirirana minimalizmom, Rivelia ima elegantan i suvremen dizajn koji se besprijekorno uklapa u svaku kuhinju ili kutak. Elegantna silueta i vrhunska završna obrada čine aparat izvrsnim dodatkom svakom domu.

Izvanredan dizajn i inovativne značajke aparata za kavu Rivelia donijeli su tri nagrade IF Design Awards, ponovno potvrđujući poziciju brenda De’Longhi kao lidera u inovacijama kućanskih aparata. IF Design Awards prepoznaje izvrsnost u dizajnu i inovacijama, a trostruka pobjeda dokaz je vrhunske izrade i pristupa usmjerenog na korisnika.

„Rituali su pokretač dobre energije, a svi znamo da je upravo kava jedan od omiljenih rituala. Naš tim za istraživanje i razvoj potrudio se da svaki potrošač dobije personalizirano iskustvo pripreme kave. Rivelia svojim vrhunskim tehnologijama i interaktivnim animacijama vodi korisnika njegovim personaliziranim putovanjem od zrna do šalice. Maksimalnim prilagođavanjem korisniku, još jednom smo dokazali zašto je De’Longhi već godinama vodeći brand u kategoriji aparata za kavu, što je nedugo dokazano i osvajanjem iF nagrade u čak 3 kategorije”, dodala je Tea Kozulić, Brand Manager za De’Longhi u Hrvatskoj.

Promijenite svoj doživljaj kave uz uređaj Rivelia i podignite svoje putovanje kavom na višu razinu.

Za više informacija o aparatu za kavu Rivelia i drugim De’Longhi proizvodima posjetite poveznicu.