Novi izgled, isti sjajni okus – Pepsi

Jeste li već otkrili novi Pepsi izgled? Ovaj svjetski poznati brend, s dugom tradicijom, obnovio je svoj vizualni identitet. Ta se promjena dogodila na tržištu SAD-a još prošle godine, a od ove godine Pepsi je svoj novi imidž predstavio i svojim potrošačima diljem Europe, pa tako i na našem hrvatskom tržištu.

Svi koji svoje trenutke opuštanja ili druženja žele upotpuniti osvježavajućim napitkom, bilo da ga konzumiraju uz omiljeni obrok, grickalice ili se jednostavno žele počastiti sjajnim okusom, još će ga lakše uočiti na policama jer je s novim izgledom, od sada, ovaj kultni brend još prepoznatljiviji na mjestu prodaje.

Vjerujemo da će od tri opcije koje su u ponudi svatko moći odabrati baš onu koja mu najviše odgovara: Pepsi regular, Pepsi Zero sugar ili Pepsi Zero sugar s okusom limete. Uživajte, jer nova Pepsi era je započela!!!

Marketinška podrška: TV kampanja, DOOH, društvene mreže, POS materijali
Proizvođač: po ovlaštenju PEPSICO, INC., PURCHASE, NEW YORK, USA proizvodi i puni: RADENSKA d.o.o., Boračeva 37, Radenci, Slovenija i STUDENAC d.o.o., M. Gupca 120, Lipik, Hrvatska
Web: www.pepsi.hr