Kada se izvrsnost spoji s priznanjem: Web Retailer Award 2023!

Besplatne prijave na najveće regionalno e-commerce natjecanje do 7. rujna

Jeftinije.hr (dio Heureka grupe) već više od desetljeća uspješno povezuje potrošače s najboljim domaćim web trgovcima. Ove godine ponovno organizira najveće regionalno e-commerce natjecanje – Web Retailer Award 2023 na kojeg pozivaju sve web trgovce da se besplatno pridruže prije zatvaranja prijava – 7. rujna!

Web Retailer Award 2023 je prilika za sve web trgovce koja im omogućuje da se posvete izvrsnosti i inovacijama i steknu vrijedne poslovne prilike u svijetu e-commercea. Ove godine, organizatori su povisili standarde– više od 100 članova međunarodne komisije, vrhunskih regionalnih e-commerce stručnjaka, pružit će najveću kvalitetu i objektivnosti u ocjenjivanju prijavljenih web trgovina. Uz to, pojednostavljen je način prikupljanja recenzija kupaca, a tehnička analiza koju će dobiti svaka prijavljena trgovina detaljnija je no ikad.

Zašto se prijaviti na Web Retailer Award 2023?

Povećana vidljivost. Finalisti i pobjednici dobit će iznimnu pažnju i mogućnost isticanja svog branda na nacionalnim i regionalnim medijima.

Stručna ocjena web trgovine. Uspjeh i postignuća prijavljenih ove godine ocjenjuje više od sto neovisnih ecommerce stručnjaka iz regije osiguravajući pravednu i objektivnu ocjenu svih prijava.

Umrežavanje i povezivanje. Natjecanje nudi jedinstvenu priliku za umrežavanje s kolegama iz industrije i uspostavljanje korisnih poslovnih kontakata.

Poticanje inovativnosti. Sudjelovanje u natjecanju potiče inovativno razmišljanje i razvoj novih pristupa online kupnji.

Na službenim stranicama natjecanja Web Retailer Award 2023 pronađite sve detalje i obrazac za prijavu. Prijave su besplatne i otvorene do 7. rujna!

Šlag na kraju  – E-commerce JAM konferencija

Kao i svake godine, natjecanje će završiti svečanim proglašenjem pobjednika na e-commerce događaju godine – Ecommerce JAM konferenciji, 9. studenoga 2023. u Kinu Šiška u Ljubljani. Nakon nezaboravnog izdanja prošle godine u zagrebačkoj Tvornici kulture, Ecommerce JAM ove godine seli u legendarno Kino Šiška u Ljubljani u kojem nas čekaju vrhunski predavači najvećih svjetskih brendova poput About You, Wolt, Google i Pepsi.

Sezona 2023. donosi puno više od klasičnih strategija i pristupa. Prijavite se na Web Retailer Award 2023 i pridružite najvećoj zajednici web trgovaca u regiji.