Novo ruho Ribole u Kaštel Gomilici

Svečanim činom rezanja vrpce u subotu, 20. srpnja, Denis Ivanović, gradonačelnik Grada Kaštela i Rosana Dragičević, članica Nadzornog odbora Ribole otvorili su novi poslovno-društveni centar u Kaštel Gomilici, na adresi Dr. Franje Tuđmana 438.

Centar se prostire na dvije etaže i 1430 m2, a realiziran je zajedničkim snagama Ribole te Grada Kaštela s idejom da se na jednom centralnom mjestu građanima Kaštel Gomilice pruži mjesto susreta, ugodnog druženja i obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Tako se u prizemlju nalazi maloprodajni dućan Ribole s površinom od 500 m2, zatim mesnica, a uskoro i ribarnica te poštanski ured, dok su na katu objekta prostorije koje je Grad Kaštela stavio na raspolaganje udrugama te mjesnom odboru, konferencijska dvorana i caffe bar.

Otvorenje je uveličao nastup Kaštelanskih mažoretkinja te Klape Sv. Jeronim iz Kaštela, a svi nazočni su imali priliku uživati u degustacijama proizvoda, prigodnim poklonima za prve kupce, ali i nagradnoj lutriji u poslijepodnevnim satima. Članica NO Ribole Rosana Dragičević uručila je donaciju od 10.000,00 kn Udruzi za starije i nemoćne Sv. Jeronim iz Kaštel Gomilice s kojom Ribola kontinuirano surađuje i pomaže njihovom humanitarnom radu.

Ovaj objekt je projektiran i izgrađen u skladu s najnovijim propisima iz područja energetske učinkovitosti i zaštite okoliša, te u skladu sa svim potrebama njegovih korisnika. Ribola je uz to u ovom dućanu predstavila nove standarde u uređenju interijera kako bi svojim vjernim kupcima pružila osjećaj ugodne kupnje u svim segmentima. Na policama se nalazi više od 10.000 artikala od kojih je 80% proizvoda hrvatskih dobavljača, te uvijek svježe voće i povrće kao i svježe pečeni kruh i peciva.

“Uz niz sadržaja na jednome mjestu, izvrsnu ponudu, prostrano parkiralište i laku pristupačnost, sigurni smo da će ovo postati omiljeno mjesto mnogih Kaštelana“, poručuju iz Ribole.