BIPACard pogodnosti od sada su dostupne i na Viberu!

Tehnologije i očekivanja kupaca se neprekidno mijenjaju, a s njima i BIPINI programi nagrađivanja. Popularni lanac drogerija predstavio je novu platformu za svoje vjerne kupce na sve raširenijoj mobilnoj aplikaciji Viber kao alternativu standardnim karticama vjernosti te najavio nove brojne pogodnosti za sve sadašnje i buduće korisnike.

Kako funkcionira novi BCdigital klub pogodnosti na Viberu? Dok je za sudjelovanje u programima nagrađivanja obično potrebno preuzeti zasebnu aplikaciju, BIPA je svoj BIPACard program prebacila na popularnu aplikaciju koju već koristimo: Viber.

Jednostavnim skeniranjem QR koda putem Vibera, u svega tri koraka, aktivira se BCdigital klub koji omogućuje još brže, praktičnije i jednostavnije korištenje brojnih pogodnosti.  QR kod je dostupan svugdje: na BIPA webu, letku, društvenim mrežama, kao i u svim BIPA poslovnicama.

Osim što je sada lako dostupan, BCdigital klub donosi nove pogodnosti. Dodavanjem BIPE na Viber ostvaruje se popust dobrodošlice od 15%, a za svakih potrošenih 50 kuna BIPA će kupce nagrađivati dodavanjem jedne kune na BCdigital karticu, a novac skupljen u prvom tromjesečju kupci će moći trošiti u sljedećem. Također, već skupljene kune s fizičke BIPACard kartice mogu se prebaciti na novu BCdigital karticu u bilo kojoj BIPA poslovnici.