U Hrvatsku stigli organski čajevi sa svjetski poznatom britanskom nagradom Great Taste

U bio&bio trgovine stiglo je trinaest vrsta novih, izuzetnih mješavina čajeva koje će oduševiti ljubitelje najkvalitetnijih organskih čajeva.

Posebno birane biljke, 100% certificirani organski sastojci i jačanje lokalne zajednice u Indiji novi je projekt tvrtke Royal Green, poznate po najvišim standardima kvalitete organskih proizvoda. Čajoljupci tako mogu birati između bogatih i mirisnih kombinacija okusa poput đumbira, kurkume, mente, cimeta, kamilice, matche i limuna, a kvalitetu Royal Green čajeva prepoznao je i žiri Great Taste nagrade.

Ova britanska nagrada najtraženija je nagrada u kategoriji hrane i pića diljem svijeta, a žiri čini više od 500 najzahtjevnijih nepca, koja pripadaju kritičarima hrane, glavnim kuharima, kuharima, ugostiteljima, kupcima, trgovcima i proizvođačima, kao i čitavom nizu food blogera i novinara.

Zvjezdicu za Great Taste dobili su Royal Green čajevi Golden Turmeric Chai i Sweet Dreams s komentarima oduševljenih sudaca: „Okusi su savršeno uravnoteženi sa slatkoćom sladića koja ih podupire. Putovanje kroz sve sastojke čaja nastavlja se dugo nakon prvog gutljaja. ”

Royal Green čajevi proizvedeni su od probranih, certificiranih organskih biljaka i ne sadrže nikakve dodatne arome i pojačivače okusa. Osjetit ćete samo miris i okus izvornih biljaka. Cijeli proces proizvodnje čajeva obavlja se u Indiji. To znači da se pakiraju neposredno poslije žetve (sirovine se ne dovoze iz drugih dijelova svijeta i samim time ne gube na kvaliteti), odnosno zadržavaju punu hranjivost i okus. Vrećice u koje se pakira čaj napravljene su od nebijeljenog papira (u procesu bijeljenja papira uglavnom se koriste kemijski sastojci), bez metalnih spajalica i 100% su biorazgradive.

Royal Green čajeve s organskim certifikatom potražite u bio&bio trgovinama.