Vivre.hr krenuo s Božićnom rasprodajom s popustima i do 70%

Kampanja počinje u četvrtak 19. prosinca i traje do četvrtka 26. prosinca 2019.

Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma u središnjoj i istočnoj Europi odlučio je razveseliti svoje vjerne kupce diljem Hrvatske velikom Božićnom rasprodajom. Svi ljubitelji blagdanske kupovine moći će ostvariti do 70 posto popusta na više od tisuću proizvoda iz svih kategorija dostupnih na stranici Vivre.hr, što uključuje bogatu ponudu iz kategorija namještaja, ukrasa za dom, lifestyle predmeta, tekstila, kuhinjskog asortimana i rasvjetnih tijela. Božićna rasprodaja počinje danas i trajat će sve do četvrtka 26. prosinca do 11 sati.

“Za ovo predstojeće vrijeme darivanja pripremili smo velike popuste i jako bogatu ponudu u našoj online trgovini, a na našim kupcima je samo da odluče čime žele razveseliti članove svojih obitelji, prijatelje ili odaberu nešto za sebe. Uz lampice i ostale božićne ukrase kao neizostavne detalje u ovo slavljeničko vrijeme, Božićna rasprodaja uključuje i velik broj komada i dekoracija u skladu s najnovijim trendovima u uređenju doma. Oni će unijeti svježinu u domove hrvatskih kupaca tijekom cijele godine”, izjavio je Iulian Veghes, potpredsjednik marketinga Vivrea.

Za sve one koji do sada nisu imali ideju kako osvježiti svoj životni prostor sad je pravi trenutak da to učine. Neovisno je li netko pobornik minimalističkog, boho ili nekog trećeg stila uređenja, Vivre nudi pregršt rješenja i mogućnosti, a na kupcima je da iskoriste Božićnu rasprodaju jer je do paljenja četvrte svijeće na adventskom vijencu ostalo još jako malo.