Djelatnicima Žito grupe u 2019. isplaćeno 18 milijuna kuna dodataka na plaću

Žito grupa u svom je poslovanju naglasak stavila na društvenu odgovornost, što potvrđuje i nagrada ‘Zlatna košarica’ za društveno odgovornu kompaniju godine. Prioritet takve poslovne filozofije ove godine bila je briga za djelatnike.

Tako je kroz 2019. godinu zaposlenicima ove slavonske grupacije do sada isplaćeno u prosjeku 5.750 kn, a do kraja godine će biti isplaćeno još 2.500 kuna kroz božićnicu i druge mjere. Djelatnici Žito grupe će, uz božićnicu, dobiti i novčane darove za djecu u iznosu od 600 kuna za svako dijete te paket proizvoda kojim će moći upotpuniti svoju blagdansku trpezu. Time cijeli iznos isplaćenih dodataka na plaću za djelatnike Žito grupe u 2019. godini doseže impozantnu brojku od 18 milijuna kuna.

Uspješno poslovanje Žito grupe u 2019. godini omogućilo je nagradu truda i rada djelatnika koji su za taj uspjeh i zaslužni. Iz Grupe naglašavaju kako će se i u budućnosti raditi na dodatnom unaprjeđenju radnih uvjeta i ukupnog zadovoljstva svih zaposlenika kao najvažnijeg resursa ove vodeće poljoprivredne i prehrambene grupe u Slavoniji.