Vivre lansirao program vjernosti Gala

U moru loših vijesti i informacija koje svakodnevno pratimo na televiziji, u novinama, na portalima i društvenim mrežama, Vivre je odlučio unijeti malo pozitive pa je od jučer lansirao program vjernosti Gala, kao pogodnost za sve kupce u Hrvatskoj. Kupnjom bilo kojeg proizvoda, kupac na na svoj račun dobiva bodove koje može iskoristiti pri plaćanju budućih narudžbi, ostvarujući tako dodatne popuste.

Bodovi vrijede 12 mjeseci nakon aktivacije, a dodatne bodove moguće je ostvariti pretplatom na besplatni Vivre newsletter te pozivanjem novih korisnika na Vivre stranicu putem aplikacije ili online korisničkog računa.

U nastavku su i preporuke iz tvrtke Vivre za ovaj period:

  • Ostanite kod kuće, gdje u bilo kojem trenutku možete kupovati preko interneta. Na Vivreu imate pristup preko 100.000 proizvoda u samo nekoliko klikova;
  • Odaberite online plaćanje kreditnom karticom i izbjegnite fizički kontakt i plaćanje novcem;
  • Odaberite dostavu u vaš dom – besplatna je za narudžbe veće od 400 kn, a ako vam nešto ne odgovara povrat robe je, također, besplatan;
  • Posjetite nas i svakodnevno otkrijte nove kolekcije, šaljite nam poruke na društvene mreže ili pronađite inspiraciju na našem blogu.

Više na: www.vivre.hr