Saponia i Brodomerkur – zajedno za jug Hrvatske

Brodomerkur

Ovih dana jedno od najvažnijih pitanja je – gdje se može kupiti BIS Handysept i Deziclean, proizvodi za dezinfekciju ruku i površina koje proizvodi Saponia. Osim što ih distribuira u ljekarne diljem Hrvatske, sada se BIS Handysept i Deziclean mogu kupiti i u otvorenim  prodajnim centrima Brodomerkur.

Prodajni centri Brodomerkur trgovina specijalizirani su za prodaju građevinskih materijala i roba vezanih uz opremanje i uređenje interijera i eksterijera,  locirani su uglavnom u južnom dijelu Hrvatske, području gdje se zadnjih dana bilježi povećani broj novih slučajeva zaraze. Brzom reakcijom Saponije i Brodomerkura, tvrtki koje su u vlasništvu Mepasa, osigurana je dostupnost sredstava za dezinfekciju i za to područje Hrvatske.

Proizvodi za dezinfekciju se mogu kupiti u prodajnim centrima Brodomerkura na sljedećim lokacijama:

  • TC BRODOMERKUR Dujam, Solinska 47, Split
  • TC BRODOMERKUR Šibenik, Put Solarisa 7, Šibenik
  • TC BRODOMERKUR Knin,Trg A. Starčevića 1, Knin

Nadalje, BIS Handysept i Deziclean mogu se nabaviti i u franšizama Brodomerkura – Vrgorac (Pod glavicom 3), Metković (A.K. Miočića 52), Vinjani Donji.

Osim što se u otvorenim objektima Brodomerkura mogu nabaviti sredstva za dezinfekciju, svi  su objekti dobro snabdjeveni i drugim proizvodima Saponije – od deterdženata za rublje, sredstava za čišćenje do sapuna, odnosno svime što je neophodno za održavanje čistoće i higijene u domaćinstvu.

Kako bi osigurala dovoljnu količinu proizvoda za dezinfekciju, Saponia je organizirala proizvodnju dezinficijensa u tri smjene i  omogućila građanima Hrvatske što bolju zaštitu od korona virusa.