Praktično znanje u međunarodnom okruženju kroz Nestlé Summer’s Cool program

Za odabrane diplomce i studente završnih godina kompanija je organizirala besplatni trotjedni online program edukacije iz različitih područja poslovanja

Najveća prehrambena kompanija na svijetu ovih je dana objavila javni poziv za sudjelovanje u besplatnoj trotjednoj online edukaciji Summer’s Cool. Program je namijenjen studentima završnih godina i diplomcima s područja Hrvatske, Srbije, Bugarske i Rumunjke. Trajat će u razdoblju od 29. lipnja do 17. srpnja i na jednom će mjestu okupiti Nestlé stručnjake-predavače iz područja kao što su marketing, e-poslovanje, financije, PR, logistika i sektor planiranja te ljudski potencijali.

“Edukacija mladih i njihova priprema za ulazak na tržište rada ostaju jedna od Nestlé prioritetaza budućnost. Summer’s Cool program konkretno je namijenjen mladima koji su željni stjecanja novih iskustava u međunarodnom okruženju i praktičnije primjene znanja koja su usvojili tijekom formalnog obrazovanja”, izjavila je Irena Kurtanjek, voditeljica korporativnih komunikacije, Nestlé Adriatic.  

Radionice će se održati virtualno uz pomoć Microsoft Teams platforme. Broj sudionika je ograničen na pet mladih iz svake zemlje, a jedini preduvjet za sudjelovanje je dobro znanje engleskog jezika. Prijave su moguće do 10. lipnja putem linka: https://bddy.me/3dCP4mH.