BIPA ispunila želje štićenika Dječjeg doma u Nazorovoj

U povodu blagdana Svetog Nikole BIPA je razveselila djecu igračkama, odjećom, kozmetikom i BIPA poklon bonovima

Sezona blagdana je počela, a s njom su stigle i prilike kako usrećiti ne samo svoje bližnje, nego i one kojima su jednako potrebni topla riječ i mali dar. Neki od njih su i štićenici Dječjeg doma Zagreb u Nazorovoj, na čije se skromne želje odazvala BIPA te im u suradnji s predstavnicima Doma organizirala prigodno darivanje povodom Svetog Nikole.

“Do ove suradnje došlo je spontano, naši djelatnici vidjeli su želje djece na društvenim mrežama Doma te smo se svi zajedno odlučili organizirati i prikupiti poklone kako bismo im uljepšali dane pred nama. Tu se može pronaći od igračaka, odjeće i kozmetike za mlađu do poklon bonova za stariju djecu a onoliko koliko su u poklonima i poklon karticama sakupili djelatnici toliko je dodatno donirala i BIPA d.o.o. U drugoj polovici mjeseca planiramo i dodatnu donaciju BIPA proizvoda. Nažalost zbog trenutne situacije ne možemo ih uručiti osobno, no planiramo posjetiti Dom čim prestane opasnost od pandemije”, poručila je Tina Jurjević, Operativna direktorica BIPE d.o.o.

“Razveselila nas je inicijative BIPE te smo se istoj vrlo rado odazvali. Pokloni za djecu pripremljeni su prema njihovim željama, a to su najčešće lutke, autići, kreativni setovi, društvene igre, slikovnice, pribor za crtanje te neizostavni slatkiši. Naše starije štićenike posebno će razveseliti poklon bonovi jer im daju slobodu da sami odaberu i kupe ono što im je potrebno i što im se sviđa” – izjavila je Svjetlana Tončetić iz Dječjeg doma Zagreb.

I najmanji znak pažnje mnogo znači ako je iz srca. Taj put ovih je blagdana odlučila slijediti i BIPA.