Bakin’Mix – domaća kvaliteta prepoznata na svjetskoj razini

Sjajna cijena, a premium kvaliteta! Domaći brand bez glutena iza kojeg stoji i svjetska nagrada! Obogatite vašu bezglutensku ponudu s Bakin’Mix proizvodima


A1 All natural d.o.o. u ovoj je godini na tržište lansirao Bakin’Mix brand bezglutenskih mješavina za pripremu kruh, peciva i kolača čije su posebnosti, osim top kvalitete i jednostavnosti pripreme, i činjenica da je razvijen u Hrvatskoj u suradnji s nutricionistima i udrugama za celijakiju.

Radi se o bezglutenskim mješavinama koje spajaju tradiciju sa suvremenim prehrambenim potrebama i brzim načinom života te s tri sastojka jednostavno i brzo svatko može spremiti okusnu bezglutensku slasticu ili kruh i biti masterchef u svojoj kuhinji.

Bakin’Mix asortiman oblikovan je na temelju potreba domaćih potrošača te je u potpunosti prilagođen našem tržištu, a ističe se premium kvalitetom i vrlo konkurentnim cijenama. Asortiman uključuje mješavine: Bread&pizza, Brownies, Lava cake, Muffins, Cup cakes s kakaom, Cacao cake i Cookies.

Bakin’Mix je u 2020. godini nagrađen prestižnom nagradom Red Dot Award za dizajn proizvoda, u konkurenciji od 6.992 rada iz cijelog svijeta, što potvrđuje inovativan i moderan dizajn proizvoda koji će kupci lako uočiti na policama trgovina.

Proizvodnja sigurnih proizvoda od sastojaka koji prirodno ne sadrže gluten u tvornici koja je specijalizirana za bezglutensku proizvodnju

Važno je napomenuti da se proizvodi proizvode od najkvalitetnijih sastojaka koji prirodno ne sadrže gluten, u tvornici specijaliziranoj za proizvodnju isključivo bezglutenskih proizvoda. Time se osigurava potpuna sigurnost proizvoda, a osim toga proizvodi se dodatno testiraju pri Zavodu za javno zdravstvo. Prema provedenim analizama svi Bakin’Mix proizvodi sadrže manje od 3 mg/kg glutena, što je daleko ispod 20 mg/ kg glutena, kako propisuje postojeća regulativa za bezglutenske proizvode.

Po čemu je Bakin’Mix poseban?

• hrvatski brend top kvalitete, razvijen u suradnji s domaćim nutricionistima i udrugama
mješavine za pripremu kruha i kolača bez glutena
• spaja tradiciju sa suvremenim prehrambenim potrebama
• široki asortiman proizvoda po konkurentnim cijenama
• vrhunski okus & 100% sigurnost proizvoda (certificirana bezglutenska proizvodnja)

Bakin’Mix proizvodi namijenjeni su svima koji se hrane zdravije, bez glutena, potrošačima s celijakijom, intolerancijom na gluten ili alergijom na pšenicu, ali i općoj populaciji koja želi kvalitetan proizvod s dodanom vrijednosti. Obratite nam se za ponudu i više informacija, a vaše police obogatite Bakin’Mix proizvodima.

A1 d.o.o., Tići 14, 51000 Rijeka
T: +385 51 550 122
E: info@a-1.hr
W: www.a-1.hr