WEBINAR 2.12.2021.: Nova pravila i promjene u poslovanju web shopa i trgovine

O EDUKACIJI:

U sječnju 2022. godine stupaju na snagu nove izmjene propisa koje se odnose na poduzetnike koji prodaju robu i usluge potrošačima. Neke od najvažnijih promjena su: način isticanja akcijske cijene proizvoda i kažnjavanje prema kriteriju 4% prihoda poduzetnika. Dolazi do značajnih promjena u reklamacijskom postupku i u provođenju inspekcijskog nadzora. Nove odredbe propisuju ovlast inspektorima za provođenje kupnji s tajnim indentitetom. Staje se na kraj lažnim recenzijama i preporukama te se reguliraju propisi dvojne kvalitete robe.

ŠTO ĆETE SAZNATI NA WEBINARU:

• Nova pravila o provođenju akcijskih prodaja
• Kako se ograditi kad dođe do greške u prikazu cijene na webshopu
• Kako se mijenja reklamacijski postupak i koje su nove obveze poduzetnika
• Kada možete odbiti i popravak i zamjenu proizvoda a kada ste dužni izvršiti povrat novca
• Kako izbjeći kazne za greške u oglašavanju
• Mogućnost kreiranja personaliziranih cijena
• Kako izbjeći naknadu štete za nepoštenu poslovnu praksu
• Koje greške marketinga mogu dovesti do kažnjavanja
• Kako koristiti influencere za svoje poslovanje
• Kako izbjeći kazne inspekcije

WEBINAR JE NAMIJENJEN:

Djelatnicima korisničke službe, djelatnicima call centra, djelatnicima marketinga i prodaje, djelatnicima ljekarni i specijalističkih prodavaonica, djelatnicima autokuća, voditeljima i djelatnicima prodaje robe široke potrošnje, djelatnicima teleoperatora, voditeljima webshopova, voditeljima maloprodaje i drugim poduzetnicima koji prodaju robu i usluge potrošačima, obrtnicima, turističkim i hotelijerskim djelatnicima, vlasnicima i direktorima u tvrtkama koje nude robu ili usluge klijentima, svima koji rade sa kupcima i sudjeluju u komunikaciji s korisnicima usluga i proizvoda.

O PREDAVAČIMA:

Dijana Kladar

Odvjetnica Dijana Kladar je sudjelovala u radnim skupinama za izradu različitih zakona. Bila je član zakonodavne radne skupine za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu pravosuđa i uprave. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima. U svojoj karijeri sudjelovala je u usklađivanju te postupcima spajanja i preuzimanja multinacionalnih kompanija, malih i srednih poduzetnika. Svojim radom u izvršnom odboru eCommerce Hrvatska svakodnevno daje doprinos razvoju elektroničkog poslovanja i razvoju digitalnih tehnologija (AI, app za platni promet, digitalni marketing i sl.).

Hana Štrkonjić

Mag.iur. Hana Štrkonjić ima višegodišnje iskustvo rada u odvjetničkim društvima i široko iskustvo savjetovanja trgovaca u njihovom svakodnevnom poslovanju, s naglaskom na obveze trgovaca u odnosu na potrošače kao dio Vision Compliance tima. Pored navedenog, sudjelovala je u pokretanju i pravnoj podršci stranih i domaćih web shopova.

Datum održavanja: 2.12.2021. (četvrtak)
Vrijeme održavanja: od 10:00 do 13:00 sati
Lokacija: Online

Kotizacija: 700,00 kn + 25% PDV, po sudioniku. Drugi i svaki sljedeći sudionik iz iste tvrtke plaća kotizaciju sa 10% popusta.

NAPOMENA: Ako ne stignete sudjelovati na webinaru, možete zatražiti snimku po cijeni 700 kn + PDV

PRIJAVITE SE PUTEM OVOG LINKA.