Žitoproizvod poklanja vrijedne nagrade u KARLA nagradnoj igri!

Karlovački Žitoproizvod, povodom svoje 78. obljetnice i 1. rođendana nove linije KARLA svježe tjestenine, nagrađuje kupce u bogatoj nagradnoj igri u kojoj, tijekom dva mjeseca, mogu osvojiti retro hladnjak SMEG, Korkmaz vintage setove posuđa, rashladne torbe, KARLA poklon pakete te, naravno, velike zalihe KARLA svježe tjestenine!

U zadnje vrijeme priča se dosta o KARLI, brendu karlovačke tvrtke Žitoproizvod koja ove godine slavi impresivan 78. rođendan. Upravo tim povodom u Žitoproizvodu su odlučili nagraditi svoje vjerne kupce te potaknuti one koji možda još nisu probali odličnu KARLA svježu tjesteninu da zajednički proslave ovu veliku obljetnicu.

U razdoblju od 15. travnja do 15. lipnja ove godine aktualna je nagradna igra zanimljivog naziva “Priča se da je retro in, osvoji Karlin fridž za zalogaj fin!”

Detalji o načinu sudjelovanja mogu se pronaći na web stranici i društvenim mrežama tvrtke, a ono što bismo svakako istaknuli je atraktivna glavna nagrada – retro SMEG hladnjak napunjen zalihom KARLA svježe tjestenine.

Tu su još i nagrade za osam tjednih izvlačenja poput Korkmaz vintage setova posuđa, rashladnih torbi također napunjenih zalihom tjestenine te KARLA poklon paketi.

KARLA svježa tjestenina posebna je i drugačija jer se osim popularnih njoka, fuža, pljukanaca i šurlica, nova linija sastoji i od nepunjene svježe tjestenine s raznim okusima. Točnije, radi se o pljukancima s okusom špinata, rajčice, s crnilom sipe te jednoj blago pikantnoj vrsti naziva Okusi Orijenta s dodatkom čilija i kurkume.

Proizvod koji se dosad najviše istaknuo i naišao na brojne pohvale su Fuži sa Zigante tartufima, intenzivnog okusa i arome za sve ljubitelje pravih tartufa. Upravo su zadnja dva spomenuta proizvoda KARLA fuži sa Zigante tartufima i KARLA pljukanci Okusi Orijenta početkom godine u Belgiji osvojili svjetski prestižnu nagradu Superior Taste Award koju dodjeljuje International Taste Institute.

Spomenimo i to da se cijela nova linija nepunjene tjestenine radi od 100% krupice od durum pšenice te ne sadrži umjetna bojila, konzervanse, pojačivače okusa i arome, bez dodane soli i masnoća, dok su popularni KARLA njoki rađeni od 100% krumpirovog tijesta, također bez umjetnih bojila i pojačivača okusa.

Fotografije prikazanih nagrada su simbolične i mogu se razlikovati od stvarnog izgleda proizvoda

KARLA proizvodi kupcima su dostupni u rashladnim vitrinama bolje opskrbljenih trgovačkih lanaca poput Interspara, Kauflanda, Konzuma, Plodina, KTC-a te na dvije maloprodajne lokacije u Karlovcu. Tvrtki Žitoproizvod čestitamo rođendan, a kupcima želimo puno sreće u KARLA nagradnoj igri!

Detaljnije o pravilima nagradne igre možete pročitati na linku!