Cedevita predstavila dva nova okusa vitaminske vode – Body&mind i Focus

Cedevita vitaminska voda dolazi u pet različitih okusa, a u skladu sa sloganom IME KAŽE SVE potrošačima donosi ukusan poguranac u boci za nadolazeće ljetne dane

Cedevita, omiljeni regionalni brend svih generacija, predstavila je dva nova okusa vitaminskih voda: Body&mind od limuna i kupine, te Focus od limete i limunske trave. Niskokalorična vitaminska voda donosi ukusno osvježenje za ljetne dane pred nama, i to uz pomoć vitamina potrebnih kako bi se u različitim trenucima u danu osjećali dobro i energično.

“Cedevita se može pohvaliti tradicijom dužom od pedeset godina, ali osluškujući nove trendove i želje naših potrošača, prepoznali smo da sve više njih uz više hidracije, traži piće s manje kalorija, puno vitaminima i mineralima te dobrog okusa. To je razlog zašto smo prošle godine odlučili uplivati u nove vode – vitaminske. U skladu sa sloganom IME KAŽE SVE potrošačima ne obećajemo čuda, već donosimo ukusan poguranac u boci za nadolazeće ljetne dane. Uz Cedevita vitaminsku vodu nećeš postati superjunak, ali će ti pomoći da malo dođeš k sebi”, izjavila je senior brand building manager Iva Ramić.

Cedevita vitaminska voda je osvježavajuće, niskoenergetsko, bezalkoholno piće s različitim voćnim kombinacijama, a svaka od njih potrošačima donosi poseban okus čije IME KAŽE SVE.

Energising Cedevita vitaminska voda uz kombinaciju okusa limuna i ananasa namijenjena je onima koji traže osjećaj dodatne energije. Feel Good od naranče i papaje je tu za dobar osjećaj, dok za osjećaj opuštenosti potrošači mogu uživati u Cedevita vitaminskoj vodi Relaxing, kombinaciji okusa limuna i nara. Novi okusi Body&mind, od limuna i kupine, namijenjeni su osvježenju tijela i uma, a pomoć u užurbanoj svakodnevici donosi Focus, uz okus limete i limunske trave.

Promociju novih okusa prati i nagradni natječaj na platformi recitakokakoje.com na kojoj se svi ljubitelji Cedevita vitaminske vode mogu okušati u pisanju slogana povezanih s različitim okusima vitaminskih voda. Najkreativnije očekuju i posebne nagrade: brendirane hoodice, kratke majice i platnene torbe.