Karlovačkom Žitoproizvodu stiglo još jedno važno priznanje

U nizu nedavno osvojenih priznanja i nagrada, tvrtka Žitoproizvod iz Karlovca primila je još jedno, kako kažu, njima posebno drago.

U konkurenciji tvrtki iz javnog i privatnog sektora iz cijele Hrvatske u zagrebačkom hotelu Westin dodijeljena su priznanja za najbolju praksu u području zapošljavanja i održivog rada osoba s invaliditetom u 2023. godini.

Tvrtka Žitoproizvod primila je priznanje za Poslodavca godine za zapošljavanje osoba s invaliditetom 2023. u kategoriji “Srednji poslodavac“.

Vanja Hanić, predsjednik Uprave Žitoproizvoda

Priznanje je uručio Ivan Prgomet, v.d. ravnatelja Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom, koje je u ime tvrtke preuzeo predsjednik Uprave Vanja Hanić.

Svečanost je održana u organizaciji Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom pod pokroviteljstvom Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a uzvanicima se obratio i sam ministar Marin Piletić koji je istaknuo važnost priznanja i čestitao poslodavcima koji stvaraju uvjete i radna mjesta za osobe s invaliditetom.

Link na web: https://www.zitoproizvod.hr